7.1 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox99% beveelt The Online Retail Company aan!

andre

Annie

Product was kapot bij levering, zonder problemen de zelfde dag een nieuw product gekregen.

Antwoord The Online Retail Company

Bedankt voor de mooie beoordeling! Zo is dat, u ontvangt wat u besteld hebt. Graag tot een volgende keer maar weer!

R G

Snelle levering, omruiling zonder problemen, goed contact. Aan te bevelen webshop

Antwoord The Online Retail Company

Super te horen, Ramon! Graag gedaan en wellicht tot binnenkort? Fijne dag!

Nicolas

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Les colis ne sont pas reçus....

Vera

Heel goed geholpen bij schrikdraad.com. Zeer snel geleverd. Helaas bleek bij het installeren er iets niet helemaal in orde te zijn met 1 van de producten. Dit werd direct opgepakt en zorgvuldig opgelost. Super fijn en snel contact. Ik bestel hier zeker weer!

Antwoord The Online Retail Company

Goedemiddag Vera, fijn te horen en bedankt voor uw mooie beoordeling. Hier doen wij het voor! Graag tot de volgende keer en een fijne dag gewenst!

Fam. Van Rijt

Geweldige service.

Antwoord The Online Retail Company

Fijn te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling en we zien u graag terug!

Suzanne

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helaas paste de zandfilter niet terwijl in de bijschrijving stond dat dit wel het geval zou moeten zijn

Antwoord The Online Retail Company

Beste Suzanne, dat is jammer om te horen! Graag verzoeken wij u om een berichtje te sturen naar de klantenservice. Dan kunnen zij gericht met u mee kijken welke O-ring geschikt is voor uw zandfilter. We helpen u graag!

Healthy Yoga

Super snel en professioneel

Schipper

Geweldige service en doen wat ze beloven. Wij hadden een artikel dat nog maar een week in de garantie zat waar een onderdeel van stuk ging. Geen probleem stuur maar retour u krijgt gelijk een nieuw exemplaar. Nou waar maak je dat nog mee tegenwoordig.

Doen wat ze beloven.

Frans

Ook na aankoop uitstekende garantie en service. Laserkachel toonde na een jaar een storing. In overleg met zibrowebshop kachel opgestuurd naar groothandel voor reparatie. Ontving drie weken later kachel retour van groothandel, incompleet, gelekte brandstof in verzenddoos en met meerdere deuken/ beschadigingen. Na telefonisch contact met zibrowebshop 1 dag later compleet nieuwe kachel ontvangen, zonder enig probleem of aandringen. Topservice!!

Henk

Robbert

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Arnaud Verhagen

Geweldig bedrijf !! Een voorbeeld zoals een klantenservice moet werken ! Zibro onderdeel besteld en volgende dag geleverd, echter onderdeel paste niet goed. Gebeld naar klantenservice en de volgende dag had ik het vervangende onderdeel al in huis. Zo krijg je toch weer vertrouwen in online kopen !!

Snelle levering en uitstekende klantenservice

M van der linden

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht paket aangemeld maar nog niks ontvangen gemaild zouden reageren maar tot heden nog niks gehoord

Geen sterke punten

G. Keizer

Zeer goede ervaring. Makkelijk te bereiken, vriendelijk. Bieden vanuit zichzelf oplossingen aan indien nodig.

Ja
Doen wat ze zeggen, uitstekende service!

The Online Retail Company verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

The Online Retail Company heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juli 2017

The Online Retail Company

The Online Retail Company is het merk achter meer dan 15 webwinkels met een zeer divers assortiment op het gebied van wonen, tuinieren en lifestyle. Wij leveren de hoogst mogelijke service, investeren in kennis, kunde en vriendelijkheid. We werken met een klein, maar zeer gemotiveerd team en houden van korte lijntjes!

Hoofdstraat 190

9601 EM Hoogezand

andre

Annie

R G

Antwoord The Online Retail Company

Super te horen, Ramon! Graag gedaan en wellicht tot binnenkort? Fijne dag!

Nicolas

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Les colis ne sont pas reçus....

Vera

Fam. Van Rijt

Geweldige service.

Antwoord The Online Retail Company

Fijn te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling en we zien u graag terug!

Suzanne

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen sterke punten

G. Keizer

Ja
Doen wat ze zeggen, uitstekende service!

The Online Retail Company heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10