Inpakwijze

Ik had een paar schoenspanners besteld. Helaas bleek er bij aankomst een scheur in één van de schoenspanners te zitten. Even gemaild en kreeg een keurig antwoord. De nieuwe schoenspanner was een... Ik had een paar schoenspanners besteld. Helaas bleek er bij aankomst een scheur in één van de schoenspanners te zitten. Even gemaild en kreeg een keurig antwoord. De nieuwe schoenspanner was een dag later in huis. Keurige service en mooie producten.

Goede aftersales service.

Heel goede en snelle service!

supersnelle service, keep it up!

Geert

Leuk bedrijf met een niche product dat je heden ten dage nog moeilijk terugvindt -

Kocht 5 paar schoenspanners online

snelle levering

Erg snelle levering!

Hele positieve ervaring

Uitstekende producten, originele website. Goede uitstraling. Onderscheidend tov concurrentie. Bij bestellen ontstaat er een geel scherm als je iets niet goed invult, vind ik niet horen bij gewenste... Uitstekende producten, originele website. Goede uitstraling. Onderscheidend tov concurrentie. Bij bestellen ontstaat er een geel scherm als je iets niet goed invult, vind ik niet horen bij gewenste uitstraling. Verder top ervaring gehad!

Duidelijke site. Leuke blog. Goede producten.

(Bewerkt)

Hendrikje Pietertje Marielle Caspers

Heerlijk zo'n bedrijf die nog weet hoe je met klanten om moet gaat. Hoewel via internet, toch persoonlijk! Een leuk handgeschreven kaartje en hele plezierige communicatie. De producten zijn... Heerlijk zo'n bedrijf die nog weet hoe je met klanten om moet gaat. Hoewel via internet, toch persoonlijk! Een leuk handgeschreven kaartje en hele plezierige communicatie. De producten zijn uitstekend, voor mij niets anders meer!

Persoonlijk