Inpakwijze

Hendrikje Pietertje Marielle Caspers

Heerlijk zo'n bedrijf die nog weet hoe je met klanten om moet gaat. Hoewel via internet, toch persoonlijk! Een leuk handgeschreven kaartje en hele plezierige communicatie. De producten zijn... Heerlijk zo'n bedrijf die nog weet hoe je met klanten om moet gaat. Hoewel via internet, toch persoonlijk! Een leuk handgeschreven kaartje en hele plezierige communicatie. De producten zijn uitstekend, voor mij niets anders meer!

Persoonlijk

Goede snelle levering.

Jolanda

Ik was op zoek naar schoenspanners die vond ik bij dit bedrijf ben ook hartstikke tevreden met het product en de service van dit bedrijf.

Had 2 paar schoenspanners besteld kreeg gelijk een mail waarin stond dat er maar 1 geleverd kon worden en de andere zsm nageleverd zou worden. Vond dit heel netjes.

Pelt

Laarzenspanners en cederhout

Eenvoud in info, info diverse producten vilt elkaar aan, snelle attente levering

Goed!

Snelle levering, fijne extra opties (schoenenzak erbij voor een paar euro, helemaal top!)

Jacco

Snelle levering en de geleverde producten zien er goed uit.

Net als in december 2013 een order geplaatst. Toen was de bereikbaarheid per telefoon slecht vanwege een markt. Pas na telefonisch contact heb ik besteld. Ik ga altijd na of ik ook fysiek iemand... Net als in december 2013 een order geplaatst. Toen was de bereikbaarheid per telefoon slecht vanwege een markt. Pas na telefonisch contact heb ik besteld. Ik ga altijd na of ik ook fysiek iemand kan spreken die kennis van zaken heeft, alvorens in zee te gaan met een webshop. Nu heb ik gewoon direct besteld.

Snelle levering en gewoonlijk alles op voorraad