Inpakwijze

Joep Willemsen

Makkelijk proces, leuke extra's in de doos. Het hangertje vond ik niet zo nodig, verder leuk.

Leuk geschreven kaartje in de doos. Haalt het anonieme en afstandelijke van onlineshoppen er af. Leuk!

(Bewerkt)

Schoenspanners besteld - die bleken te klein. Dit kwam doordat schoenmaten van schoenspanners soms kleiner vallen dan die van schoenen. Het is daarom denk ik aan te raden altijd een maat groter te... Schoenspanners besteld - die bleken te klein. Dit kwam doordat schoenmaten van schoenspanners soms kleiner vallen dan die van schoenen. Het is daarom denk ik aan te raden altijd een maat groter te bestellen. Ruilen kost normaal 5,- verzendkosten - toen ik mijn verhaal gedaan had, besloten medewerkers mij hierin tegemoet te komen, waar ik erg blij mee ben. Bij ontvangst van het pakket bleken er nog een paar leuke verrassingen in te zitten - men heeft goed zijn best gedaan om toch een goed product af te leveren en dat is goed gelukt.

Het product is mooi geleverd met foldertjes en een tijdschrift met aanvullende informatie. Verder is het een heerlijk ruikend product, als je de doos opendoet komt de geur je al tegemoet.

Kelly

Kleine bestelling
Maar super verpakt. Heel netjes verzonden.

Verpakking + extra info over de shop

Andreu van Hooft

Geweldig

Snel en prima kwaliteit

Goed, mooi assortiment

Alles duidelijk beschreven

Oscar

Goed, fijne producten voor een mooie prijs. Snelle service!

Service. Producten

Mooie duidelijke website en fijne koop ervaring

Natalie

Mooie kerst cadeaus gekocht, nu nog de reactie van de ontvanger afwachten! Ik kan dus zelf niets zeggen over de producten. Mooie site en veel aandacht en tips voor schoenverzorging. Bij ontvangst... Mooie kerst cadeaus gekocht, nu nog de reactie van de ontvanger afwachten! Ik kan dus zelf niets zeggen over de producten. Mooie site en veel aandacht en tips voor schoenverzorging. Bij ontvangst van het pakket kan je aan alles zien dat het met veel zorg en aandacht is ingepakt. De persoonlijke note maakt het helemaal af. Top!

Snel, met aandacht en zorg verstuurd, kwaliteit

Prima producten en snelle levering

Ruim aanbod

Riny

Bestelling snel en keurig verzorgd ontvangen

Duidelijk, goede informatie