Inpakwijze

Voor het eerst een aanschaf bij de shoecare-shop. Snelle levering en goed geprijsde schoenspanners bij aankoop van meerdere spanners.

Snel geleverd
Goed product

Verkeerde levering werd snel en prettig hersteld.

nee

M Huijgens

Prima.., goede en snelle levering

Ruime keuze en goede product omschrijving

Persoonlijke touch van pakket vind ik erg fijn, leuk dat er een blad bij zat. MvG

Persoonlijke benadering, zorg bij pakketlevering

Schoenspanners besteld.

The handwritten card that accompanied the delivery!

Op jullie site kon ik kiezen uit een ruim assortiment. Mijn spullen waren snel in huis en waren goed verpakt met een leuk kaartje erbij. Helemaal top!

Snelle levering, extra persoonlijke touch door kaartje.

Op 2dagen kreeg ik mijn bestelling, zeer blij mee ook, top!

Op 2 dagen had ik mijn bestelling, alles goed ingepakt!

Michael

Ze reageren snel en persoonlijk op vragen via het contactformulier. De website bevat voldoende informatie en keuzemogelijkheden. Bestellen ging vlot: keuze uit diverse betaalmogelijkheden (helaas... Ze reageren snel en persoonlijk op vragen via het contactformulier. De website bevat voldoende informatie en keuzemogelijkheden. Bestellen ging vlot: keuze uit diverse betaalmogelijkheden (helaas geen PayPal) en te leveren bij een afhaalpunt. Geleverde producten waren goed verpakt, veel informatie meegeleverd en een persoonlijke boodschap. Al met al een zeer goede ervaring!

Snelle reactietijd, en website/ervaring past bij de luxe uitstraling van de producten.