Peter Jansen
- Sterke punten
- Snelle verzending en goed verpakt.
Overzichtelijke website en top geleverd
Goed spul via duidelijke informatieve dite
Fijn om zo zorgvuldig geholpen te zijn
Wat een luxe!
Heel goed
Goede keuze mogelijkheden door ruim aanbod met afbeeldingen en uitleg.
Amazing products, amazing fast
Uitstekend
Bedrijf dat kennis en ervaring uitstraalt en die graag deelt met klanten.
Correcte levering op tijd met topproducten
good experience
Uitstekend
Prima ervaring met the shoe care shop, zeer goed verzorgde website met duidelijke informatie. Vooral hoe de producten worden uitgelegd kan ik zeer waarderen. Ik heb schoenspanners gekocht, het kopen van de juiste maat werd goed uitgelegd. Naar wat research kwam ik terecht op deze website, wel iets duurder maar de prijs/kwaliteit is vele malen beter dan het overige aanbod. Die paar euro’s extra is het zeker waard.
Uitstekend !!!
The Shoe Care Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Shoe Care Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed spul via duidelijke informatieve dite
Fijn om zo zorgvuldig geholpen te zijn
Wat een luxe!
Heel goed
Goede keuze mogelijkheden door ruim aanbod met afbeeldingen en uitleg.
Amazing products, amazing fast
Uitstekend
Bedrijf dat kennis en ervaring uitstraalt en die graag deelt met klanten.
Correcte levering op tijd met topproducten
good experience