Inpakwijze

Rob Koopman

Prettig, ik ontving het bestelde erg snel, het was goed verpakt, er werd geleverd wat ik had besteld.
Bovendien werd er een leuke gazette en een kaartje met persoonlijke boodschap meegestuurd. Leuk om zoveel aandacht te ontvangen voor zo'n kleine bestelling.

Is gewoon een goed in elkaar stekende website die alternatieven biedt, als je net zoals ik iets zocht op het gebied van shoe care, dan moet je gewoon iets kopen.

TD

Uitstekend

Snelle levering, prima product.

Breed assortiment voor schoenverzorging en met behulp van de instructie filmpjes kun je nu ook de juiste handeling/volgorde toepassen. Snelle levering en persoonlijke factuur

Fijne site, snelle levering

Snelle levering, veel keuze

Rina Kok- van Uitert

Saphir producten besteld

Het proefpotje wat je kunt bestellen van de medaille d'Or serie is erg handig om het eerst te proberen.
Verder goede communicatie over mijn bestelling en snel geleverd

Bestelling ging vlot en ook de bezorging met de bijbehorende track en trace.
Bestelling ging vlot en ook de bezorging met de bijbehorende track en trace.
Helaas miste ik de schoenzakken bij de levering. Na hier via het contactformulier over te hebben gemaild zijn deze nageleverd.
Nogmaals dank voor de goede en snelle support!

Veel informatie op de website en goede klantenservice.

Enveloppenland.nl

Top! Eenvoudig bestelproces en mooie producten.

xxx

Ivo de laaf

Erg positief

De handgeschreven kaart en gazette bij de bestelling

Mijn aangeschafte product werd binnen een dag geleverd, en zag er uitstekend uit.

De producten zijn van hoge kwaliteit. Het handgeschreven kaartje met een boodschap is een leuke toevoeging.