Stephan

Goede service en snel geleverd

Lisanne

Snel verzonden, een heel mooi horloge

najla ben romdhane

Service très rapide , qualité très satisfaisante

Corné Langendoen

Eva van Riet

Ik heb een horloge besteld bij The Watchshopper, omdat de prijs hier online een stuk goedkoper was dan bij andere websites! Ik ben erg blij met de servive. De bestelling was binnen een paar dagen... Ik heb een horloge besteld bij The Watchshopper, omdat de prijs hier online een stuk goedkoper was dan bij andere websites! Ik ben erg blij met de servive. De bestelling was binnen een paar dagen bezorgd en in een stevige mooie verpakking.

Belinda Lenssen

Goede site, mooi aanbod. Gegevensverstrekking rondom levering onduidelijk. Uiteindelijk wel goed gekomen.

Miranda de Vriend

Zeer goed, snelle levering!

Pim de haan

Het is een goede en betrouwbare website ik had hier een hugo boss horloge gekocht die helaas wat problemen kreeg maar gelukkig namen ze dit goed op en kreeg ik de service die ik nodig had Ze hebben... Het is een goede en betrouwbare website ik had hier een hugo boss horloge gekocht die helaas wat problemen kreeg maar gelukkig namen ze dit goed op en kreeg ik de service die ik nodig had Ze hebben dit probleem netjes opgelost en ik ben hier heel dankbaar voor dus ik raad deze site echt aan

Ed

Mijn pas gekochte Tissot liep niet helemaal synchroon...na terugsturen is er zonder extra kosten een compleet nieuw uurwerk ingezet. Erg goede en snelle service.