Hele snelle levering, goed en netjes ontvangen en duidelijke communicatie
Danielle van Gijlswijk
Bodnarescu Andreea
Ik heb deze maand 2 horloges besteld en nu wacht ik op de derde! Hoewel ik ze in eerste instantie niet vertrouwde en ik ze een e-mail stuurde om er zeker van te zijn dat alles in orde was ......Ik heb deze maand 2 horloges besteld en nu wacht ik op de derde! Hoewel ik ze in eerste instantie niet vertrouwde en ik ze een e-mail stuurde om er zeker van te zijn dat alles in orde was ... antwoordden ze me heel snel en vriendelijk! Ik raad ten zeerste aan! Bestelling komt snel aan en kwaliteitsproduct, verpakt in originele doos!
Merve Izci
Très bonne expérience, les montres de haute qualité. Livraison super rapide. J’ai reçu ma commande le lendemain! Je recommande a 100%. Merci the watchshopper?
Sisela Khaleda
Ik wou een horloge die niet op voorraad was, op geen enkele site. Contact opgenomen met het bedrijf en ze zouden het binnen 2 weken weer binnen krijgen, erg snelle reactie ook. Vervolgens kreeg ik...Ik wou een horloge die niet op voorraad was, op geen enkele site. Contact opgenomen met het bedrijf en ze zouden het binnen 2 weken weer binnen krijgen, erg snelle reactie ook. Vervolgens kreeg ik later weer een mail dat het op voorraad is, meteen besteld en al volgende dag in huis. Perfecte service, communicatie is perfect, perfect verpakt. Ben er ook heel erg blij mee! Ik ga deze site aanraden aan mijn vrienden, aangezien de prijzen ook super zijn. Ik zou heel graag weer een horloge voor mijn moeder willen kopen met Valentijnsdag.