Iris
- Product of service:
- Brownies
12056 reviewsSchrijf review
Snel bezorgd, lekkere brownies (aldus de ontvanger)
Kort, krachtig, duidelijk. Verzenden incl. kosten vereenvoudigen.
Heerlijke brownies!!!
Heerlijk,maar op tijd bezorgen is verschrikkelijk.Dan komt het wel weer op tijd, dan weer niet. Dit is voor mij een reden om niet meer te bestellen.
The Brownie box is prima maar de bezorging matig. De brownies zouden op donderdag bezorgd worden en dat werd uiteindelijk de dinsdag daarop. Dan mis je toch het juiste moment, dus dat was balen. Dit ligt natuurlijk aan post.nl maar dan is het handig om niet te suggereren dat de brownies de volgende dag worden bezorgd.
De brownies zijn kleiner dan voorheen en door de verpakking van plastic ziet het er ‘goedkoop’ uit.
Het zijn lekkere brownies. Heel veel smaak keuze en ook hele lekkere vegan. Ik heb ze eerder ook al een keer besteld, dus de smaak was goed genoeg om nog een keer te bestellen. Alleen toen kreeg ik er 3 repen brownie per pakje/smaak en dat is nu nog maar 2 kleine reepjes. Ik vind dat dit echt vermeld had moeten staan. Het zijn echt zulke kleine hoeveelheden geworden en dat zie je niet terug in de prijs.
Ik kan me herinneren dat ik jaren geleden een brownie box voor Valentijd had gekocht voor mijn partner. De brownies nu zijn 2/3 van wat ze toen waren en duurder. Ik had gewoon verwacht dezelfde brownies te krijgen, maar dan inderdaad duurder. Voel me wel een beetje opgelicht. Het was een gift voor een vriendin dat voelt nu erg karig.
Heerlijke brownies.mooi verpakt.
Heerlijke brownies, maar helaas door Post NL niet op tijd geleverd.
Pakket 2 dagen te laat geleverd 😕
Brownies zijn erg lekker! De manier van verpakken(in plastic) wel veel minder leuk/aansprekend dan vroeger..
mooi product, uitstekende service
Goed bedrijf, met de beste brownies die er zijn.
Heerlijke brownie, zijn altijd super lekker
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
The Brownie Box
De Kazematten 4
6681 CS Bemmel
Snel bezorgd, lekkere brownies (aldus de ontvanger)
Kort, krachtig, duidelijk. Verzenden incl. kosten vereenvoudigen.
Heerlijke brownies!!!
Heerlijke brownies.mooi verpakt.
Heerlijke brownies, maar helaas door Post NL niet op tijd geleverd.
Pakket 2 dagen te laat geleverd 😕
mooi product, uitstekende service
Goed bedrijf, met de beste brownies die er zijn.
Heerlijke brownie, zijn altijd super lekker
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt: