Marc Zeegers
- Mix box
Cadeau met een glimlach
Super lekkere brownies!!
Zeer leuk concept!
Heerlijke brownies. Mijn dochter was super verrast door het smakelijke kado in de brievenbus. Vriendelijke, helpende klantenservice als er iets niet helemaal goed gaat met de bestelling, zelfs als het je eigen fout is.
De ontvanger van de brownies zei dat ze erg lekker smaakten :)
Super leuk en lekker kado!
De állerlekkerste brownies !
Top service en heeeerlijke brownies. Door fout postnl waren de brownies 3 dagen later bezorgd dan gepland. De brownies waren nog steeds heerlijk!
Ik heb de brownie box al diverse malen zelf mogen ontvangen maar nog vaker heb ik iemand als verrassing een brownie box gestuurd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het altijd een succes is. Je eet haast je vingers erbij op, zo onwijs lekker! En nee, dat is niet overdreven...
Prima!
Het was een heerlijke Brownie hapjes box. Diverse smaken, lekker. Goed ingepakt. Gemakkelijk online bestellen, snelle levering.
Veel keuze en de brownies zijn niet verkeerd. Ze zouden eigenlijk op woensdag geleverd worden als brievenbuspost, maar waren er pas op vrijdag. Dat was wel heel jammer.
Top bedrijf
Helemaal top de Brownies
The Brownie Box verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
The Brownie Box heeft de volgende resultaten bereikt:
The Brownie Box
De Kazematten 4
6681 CS Bemmel
Cadeau met een glimlach
Super lekkere brownies!!
Zeer leuk concept!
De ontvanger van de brownies zei dat ze erg lekker smaakten :)
Super leuk en lekker kado!
De állerlekkerste brownies !
Prima!
Top bedrijf