particulier
goede ervaring, zeer vriendelijk, snelle verzending
- Wat zijn onze verbeterpunten?
- geen
- Sterke punten
- grote keuze aan gezonde voeding
goede ervaring, zeer vriendelijk, snelle verzending
Onze ruwhaar teckel wordt bijna 3 jaar en sinds zij als puppy bij ons introk, bestellen we haar verse voeding bij jullie shop
zéér goed
Online bestellingen
Goede ervaring
correcte levering
Bestelde goed prima geleverd
Denken mee en geven oplossingen ivm aangepaste voeding. Vriendelijk en direct .
110% tevreden
1e keer
Goede en snelle service.
Thedoggyshop.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thedoggyshop.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Online bestellingen
Goede ervaring
correcte levering
Bestelde goed prima geleverd
Denken mee en geven oplossingen ivm aangepaste voeding. Vriendelijk en direct .
110% tevreden
1e keer