M. D.
Ik had een iets speciaal frame nodig, dat ik op hun website heb kunnen personaliseren.
- Sterke punten
- Op maat gemaakte kaders, met een grote keuze aan kaders, passe-partouts en glas
Zeer klantvriendelijk
Al jaren klant- 100% tevreden
Perfect, geweldig frame en kwaliteit, zal opnieuw bestellen
Zeer gemengd Het contact en de klantenservice zijn uitstekend, maar mijn lijst had absoluut de verkeerde maat (ofwel omdat jullie een fout hebben gemaakt, ofwel omdat de appercu op jullie site absoluut onbetrouwbaar is en hij de afmetingen die ik heb ingevoerd heel slecht weergaf).
Excellente expérience !
Denkt mee na over wat je precies nodig hebt. Voordelig en toch kwaliteit.
Top kwaliteit zowel product als levering
vlot contact en makkelijke bestelling - maar de levering heeft wel behoorlijk op zich laten wachten
Zelden zo'n vriendelijke en behulpzame mensen tegen gekomen in deze sector
Zeer positief!
Prima ervaring!
Excellent experience from start to finish. I had specific wishes for color, glass type, and mounting. They handled it perfectly and gave me exactly the product I wanted - AND delivered it to me with a smile. I had such a good experience I am motivated to find something else for them to frame for me.
zeer goed
goede ervaring
Theframeshop.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Theframeshop.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer klantvriendelijk
Al jaren klant- 100% tevreden
Perfect, geweldig frame en kwaliteit, zal opnieuw bestellen
Excellente expérience !
Denkt mee na over wat je precies nodig hebt. Voordelig en toch kwaliteit.
Top kwaliteit zowel product als levering
Zelden zo'n vriendelijke en behulpzame mensen tegen gekomen in deze sector