9.2 /10

checkbox99% beveelt Thermowear aan!

Jochen

Heel leuke webshop om thermokleding te bestellen. Aanrader!

Löffler besteld, snel ontvangen. Heel goede kwaliteit en bovendien een supervriendelijke service. Kortom, heel tevreden! 😊

Ywe

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer genoeg gemaakt in China

Warme kleding. Snelle levering.

Jacqueline Hofmeijer

Heel fijn dat ik jullie gevonden heb. Nooit meer koud

Deskundig en betrouwbaar advies. Merinoo 200 is voor mij perfect.

Ron Hamersma

zou ook wanten willen kunnen bestellen

snel geleverd, goed spul.

Lieve

Alles ok

Snelle levering.

Raphaël

Snel geleverd en top kwaliteit

Tim de Waard

Ga zo door!

Geweldige service en advies. Doen wat ze zeggen en geen woord overdreven. 2undr Power shift boxers gekocht. Geweldig product. Kon vlot omruilen voor de juiste maat.

Peter-Jan

nee

snelle levering, duidelijke mailbevestiging. Gewoon goed geregeld!

SterSterSterSterLege ster

Ik ben op zoek naar een vest van merino wol. Gaan jullie dat ook verkopen? (voor vrouwen) Heb laatst een hemdje met spagettiebandjes van merino bij Bil.com gekocht, omdat jullie dit niet verkopen. Zelf vind ik shirts met lagere nek (Siren) erg prettig en kortere mouw (nu is de mouw van het shirt met korte mouw ongeveer 15 cm en ik zou 7 a 10 cm lengte wel fijner vinden) en ben ik dus op zoek naar hempjes van merino en leggings van merino voor onder een rokje)

overzichtelijke website, mooie kwaliteit, goede service

Anouk

Ga vooral zo verder!

Een superservice! Voor vragen stuur je een mail en krijgt vrijwel meteen antwoord, zelfs in het weekend! Kunnen veel bedrijven van leren...

Anton van der Gaag

Mijn complimenten voor de aangename manier waarop jullie communiceren! Jullie enthousiasme is duidelijk merkbaar in de e-mails die ik van jullie ontvang. Ga door op dezelfde aanstekelijke manier, zou ik zeggen :-)

Daniel en Jessica zijn ter zake kundig, snel in het beantwoorden van vragen en de levering is eveneens snel én accuraat. Aftersales is fenomenaal. Als je iets zoekt dat zij niet direct in het assortiment hebben, zijn ze graag bereid moeite voor je te doen om het gezochte artikel toch te kunnen leveren. Echt een hele grote aanrader, deze webshop. Als ik voor het sporten of motorrijden thermokleding nodig heb of ondergoed of sokken dan kijk altijd eerst bij Thermowear.

Arno

Goede communicatie en snelle levering

Antwoord Thermowear

Hoi Arno, Bedankt voor je feedback en goed om te horen dat je tevreden bent. Super! Bedankt en een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Daniel van Thermowear

anonymous

De prijs-kwaliteit verhouding, zou die beter kunnen?

Kwalitatief goede en warme kleding

Antwoord Thermowear

Hoi, Wat goed om te horen dat de kleding aan de wensen voldoet (en dat het lekker warm is natuurlijk)! Bedankt voor je feedback en een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Daniel van Thermowear

Correct en snel.

Antwoord Thermowear

Bedankt voor je reactie en fijn om te horen dat je tevreden bent! Als wij nog iets voor je kunnen betekenen kun je altijd even contact opnemen. Bedankt en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Daniel van Thermowear

Albert

Vlotte levering

Antwoord Thermowear

Hallo Albert, Wat fijn te horen dat de levering goed verlopen is, daar doen we het tenslotte voor. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Daniel van Thermowear

Geantwoord op

Thermowear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Thermowear heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 november 2011

Thermowear

THERMOWEAR (https://www.thermokleding.nl) is de online specialist op het gebied van thermo ondergoed, thermokleding en functionele sportkleding. Wij leveren uw bestelling snel thuis en geven u deskundig advies. Heeft u vragen over de kleding of het gebruik van het ondergoed? Vraag het ons en we helpen u graag verder! - Advies van echte specialisten - 60 dagen recht van retour - Omruilen zonder gedoe

Edward Anseelestraat 6

3920 Lommel, België

Jochen

Heel leuke webshop om thermokleding te bestellen. Aanrader!

Ywe

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jammer genoeg gemaakt in China

Warme kleding. Snelle levering.

Jacqueline Hofmeijer

Heel fijn dat ik jullie gevonden heb. Nooit meer koud

Deskundig en betrouwbaar advies. Merinoo 200 is voor mij perfect.

Ron Hamersma

zou ook wanten willen kunnen bestellen

snel geleverd, goed spul.

Lieve

Tim de Waard

Ga zo door!

Peter-Jan

nee

snelle levering, duidelijke mailbevestiging. Gewoon goed geregeld!

overzichtelijke website, mooie kwaliteit, goede service

Anouk

Ga vooral zo verder!

Anton van der Gaag

Arno

Goede communicatie en snelle levering

anonymous

De prijs-kwaliteit verhouding, zou die beter kunnen?

Kwalitatief goede en warme kleding

Correct en snel.