Ik heb bij THS Tools een Paslode Impulse IM65A F16 gekocht, En ik moet zeggen een goed en net bedrijf die de zaken goed op een rij heeft staan vriendelijk personeel en de prijs die ik voor de...Ik heb bij THS Tools een Paslode Impulse IM65A F16 gekocht, En ik moet zeggen een goed en net bedrijf die de zaken goed op een rij heeft staan vriendelijk personeel en de prijs die ik voor de paslode heb betaald is niks te duur en daar komt nog een super snelle levering bij,
Jongens bij deze ga zo door ,
Scholten bouw
Ik had een onderdeel nodig van een niet door THS geleverd artikel. Bij de webshop waar ik deze gekocht had was dit niet mogelijk maar bij THS hebben ze het gewoon voor me besteld! Bedankt voor de...Ik had een onderdeel nodig van een niet door THS geleverd artikel. Bij de webshop waar ik deze gekocht had was dit niet mogelijk maar bij THS hebben ze het gewoon voor me besteld! Bedankt voor de goede service.
Alles heel goed geregeld, super
Alex
Snelle levering van kwa,litatief goede stogafzuiging voor mijn slijptol.
Van onna onkruidvrije bestrating
Aanschaf van een bouwstofzuiger,duidelijke web shop
Snelle afhandeling en levering
D. Kruimer. DK Renovatiewerken
Alles volgends afspraak.
Leuk bedrijf en ze hebben me goed geholpen met wat ik zocht ? Ik zou t de volgende keer weer daar bestellen .