Pas een Dynaband gekocht. Ruim assortiment en een snelle levering.
Reactie ThuisfitnessXL:
Beste Jim,
Dankjewel voor je positieve punten over onze webshop! Veel sport succes toegewenst!
Beste Jim,
Beste,
Hartelijk dank voor je positieve punten!
Beste,
Hartelijk dank voor je feedback! Wij vinden het altijd leuk om te lezen als klanten tevreden zijn over het fitness elastiek. Veel sport succes toegewenst namens ons!
Met vriendelijke...
De prijzen op de website zijn helder: geen bijkomende kosten, geen verzendkosten..
Ik zou het niet weten..
Beste,
Bedankt voor uw positieve feedback!
Specishops
Attenderen dat er geen montageset zit bij de pullbands, dat je dat onderdeel apart moet bijbestellen .
Anders kan je het niet gebruiken
Beste,
Bedankt voor uw reactie! In de beschrijving wordt aangegeven dat het om een los element gaat. We nemen je feedback mee in onze verbeterpunten.
Hoe kom je aan ebook?
Beste,
Het kan voorkomen dat het e-book per abuis in de spamfolder is beland. Mocht dit niet het geval zijn, zou u dan contact willen opnemen via: contact@pullbands.nl of 053 - 5738456? Dan...
Snelle reactie van klantenservice
Beste,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze artikelen en dienstverlening.
nee
Graag een korte uitleg over de gestuurde set, bv wat de verschillende kleuren betekenen; of hoe je kunt starten, nu moet je het zelf uitzoeken op internet, prima voor gevorderden, maar dat ben ik niet
Beste,
Bedankt voor uw feedback.
U kunt informatie vinden op onze Facebookpagina over het gebruik van de elastieken.
Er zijn diverse blogs en filmpjes over gemaakt. Daarnaast kunt u...
Product i.o.m. aanbod
Kort trainingsinstructie, met voorbeelden/plaatjes
Beste,
Hartelijk dank voor uw feedback.