Ruud Waterval
- Product of service:
- 2 hoog/laag slapers
0% beveelt Thuiszorgbed Voordeel aan!
Perfecte levering. Wat een attente chauffeur Arjan.
Zeer goed. Duidelijke informatie op de website. Snel en makkelijk besteld. Kreeg een telefoontje over de bezorgdatum en ook nog een keer op de dag van bezorging zelf. Vriendelijke bezorger die ook gecheckt heeft na de montage of alles daadwerkelijk werkte.
Goede website met aanterkelijke prijzen. Zeer klantvriendelijk met persoonlik contact waar nodig. Zeer vriendelijke en terzake kundige bezorging en installatie.
Prima, goed gesprek met voldoende uitleg
Uitstekend
bij de verkoop ging dit prima. Echter nu het bed terug moet zijn ze niet thuis. Kan niet uit. Terwijl dit wel beloofd is. Ik zou deze toko nooit aanbevelen
Gewoon vriendelijk
zeer goed , goede service aardige en vriendelijke mensen.
Heel erg goed, super service, goed meegedacht!!!
Prima geholpen
Prima ervaring, nette afhandeling en prettige chauffeur.
Prima op orde geregeld.
Klasse en netjes
Netjes en goed behandeld
Zeer tevreden. Mooi bed voor weinig. Vriendelijke verkoper en monteur. Netjes op tijd geleverd.
Thuiszorgbed Voordeel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Thuiszorgbed Voordeel heeft de volgende resultaten bereikt:
Thuiszorgbed Voordeel
De Grift 1
7711 EP Nieuwleusen
Prima, goed gesprek met voldoende uitleg
Uitstekend
Gewoon vriendelijk
zeer goed , goede service aardige en vriendelijke mensen.
Heel erg goed, super service, goed meegedacht!!!
Prima geholpen
Prima ervaring, nette afhandeling en prettige chauffeur.
Prima op orde geregeld.
Klasse en netjes