Thuiszorg Waalwijk

Ik had een vraag om een bedrek te lenen en dat was geen enkel probleem, dus helpt mij om beter uit bed te komen.

Kees

Gisteren inleg viscoheel inleg steun besteld en vanochtend al in huis . Dat is nog eens service en kwaliteit. Toppie ga zo door

Yves

Vlotte en correcte levering. Topprodukt. Zeer tevreden dus

Luikinga

Niet zo !Het product waar ik geen uitslag van krijg (always) . Heb van jullie merken geprobeerd, kreeg meteen uitslag!!

Jose

Onlangs een angora kniewarmer besteld. Bij levering bleek de samenstelling maar 30% agora te hebben en de rest polyester en viscose. Ik heb direct een mail gestuurd omdat ik vind dat het niet... Onlangs een angora kniewarmer besteld. Bij levering bleek de samenstelling maar 30% agora te hebben en de rest polyester en viscose. Ik heb direct een mail gestuurd omdat ik vind dat het niet klopt als je een agora kniewarmer aanbiedt en er maar 30% inzit. Regel Hierop heb ik geen antwoord gekregen. Dit was mijn eerste bestelling bij deze webshop en ook mijn laatste.

R. van Nes

Bestelde knie-bandages i.v.m. oedeem klachten op de knielen:
De bezorging was vrij snel.
Ik heb geen advies gevraagd.

Wil de nijs

Beste Wil,
Hartelijk bedankt voor dit mooie cijfer.
Nog een Fijne dag toegewenst!

Thuiszorgwinkel Heemskerk

Ik heb een rollator en 2 krukken geleend tot volle tevredenheid.

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk bedank voor uw review!

Davy

(Bewerkt)

Nette site en goede sevice zeker een aanrader als je spullen nodig heb voor de thuiszorg.

Beste Davy,
hartelijk dank voor het aanpassen van de review!
Ik wens u nog een fijne dag toe!
Matthieu.