Gert

(Bewerkt)

Ik koos voor tenenspreiders. Echter op de site was het onduidelijk wat de dikte was en hoveel er in een doosje zitten. Nu heb ik twee doosjes met te dikke spreiders die ik ook niet terug kan sturen.

Beste Gert,
Fijn dat we het op hebben kunnen lossen voor je.

EvD

Snelle levering van het juiste produkt

Beste Elly,

P.L. van der Veer.

Krukken vanwege een heup operatie. Is goed bevallen

Rnv

Goed bedrijf, ik mistte een deel van mijn bestelling en die hebben ze meteen opgestuurd

Beste Rowena,
Hartelijk dank voor je geduld en voor je review.

Drs C. H. J. Beks

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Één punt : de bezorging door de koerier wordt niet vooraf aangekondigd.

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor je review. Wij hebben helaas geen invloed op het bezorgmoment. Maar een track & trace zou wel handig zijn. Daar ben ik het helemaal mee eens.

BEEGEE

Top

Beste Barbara,
Soms is 1 woord voldoende. Dank je wel.

Thea

Beste Thea,

Anton Bakker

Mijn Nichtje heeft voor mij de bestelling geplaatst. Ik had geen ervaring met een Thuiszorgwinkel. Ben verrast hoe alles in zijn werk gaat en zal mijn volgende bestelling als eerste bij jullie... Mijn Nichtje heeft voor mij de bestelling geplaatst. Ik had geen ervaring met een Thuiszorgwinkel. Ben verrast hoe alles in zijn werk gaat en zal mijn volgende bestelling als eerste bij jullie plaatsen.

Beste Anton,
Hartelijk dank voor je mooie woorden en fijn dat je bij ons terug wil komen als je weer wat nodig hebt.

Monique

Steunzolen gekocht voor platvoeten en andere pijntjes zeker een aanrader en snelle levering

Beste Monique,
Hartelijk dank voor je mooie woorden.

Erik

Helemaal goed.