S. R.

Was prima!! Geen klachten!!

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor je mooie review

Tanja

Erg tevreden over de kwaliteit van het product en de prijs-kwaliteit verhouding, maar zeker ook over het bestelproces en de snelheid van leveren!

Beste Tanja,
Hartelijk dank voor je mooie woorden.

Linda

Beste Linda,
Hartelijk dank voor dit cijfer.

Antoinette Bosmans

Voor mijn man Pulman verbandschoenen besteld met aan achterkant rits. Een hiervan was na 2 weken gebruik al stuk. Mail gestuurd of dat onder garantie valt bij zo'n dure schoenen. Volgende dag al... Voor mijn man Pulman verbandschoenen besteld met aan achterkant rits. Een hiervan was na 2 weken gebruik al stuk. Mail gestuurd of dat onder garantie valt bij zo'n dure schoenen. Volgende dag al antwoord of ik een foto kon sturen, wat ik heb gedaan. De dag dáárop al bericht, dat er een nieuw paar schoenen gratis naar ons was opgestuurd. Heb deze inmiddels binnen. Héél erg blij mee. Wát een onvoorstelbaar geweldige service, daar word ik echt helemaal blij van. Thuiszorgwinkelonline.nl hele dikke vette PLUIM voor de service en de snelle en accurate afhandeling.....TOP!!!!

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Beste Antoinette, Wat een mooie woorden. Dank je wel. Fijn dat jullie zo tevreden zijn.
Ik zal jouw woorden overbrengen aan mijn collega's.

Nijveen

Goede en duidelijke service. Snel thuis bezorgd.

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor je review. Daar zijn we erg blij mee.

Mijn moeder

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor dit mooie cijfer

Martin

Bestelling supersnel geleverd en alles prima

Beste Martin,
We proberen de producten altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Hartelijk dank voor je review

H.Gilis

Snelle levering,duidelijke website,prima produkt

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor je review.

Frank

Supersnelle levering van mijn verstelbaar bed, goede en vriendelijke service!

Beste Frank,
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.

Wilbert Janssen

Snelle levering van de kniebrace ondanks dat de juiste kleur niet in voorraad was. Netjes vooraf gebeld dat de levering wat vertraagd zou zijn

Beste Wilbert,
Hartelijk dank voor je reactie.