xx

Vanwege enig medisch ongemak op zoek gegaan naar een leverancier van hulpmiddelen en kwam vrij snel uit bij Thuiszorgwinkelonline.nl wat onwennig bij aanvang maar het proces van bestellen, betalen... Vanwege enig medisch ongemak op zoek gegaan naar een leverancier van hulpmiddelen en kwam vrij snel uit bij Thuiszorgwinkelonline.nl wat onwennig bij aanvang maar het proces van bestellen, betalen en leveren ging goed en vlot, feitelijk niets te klagen.

Later toen ik nog wat hulpmiddelen nodig had zijn wij naar de fysieke winkel in Hilversum gereden echt een aanrader. Super bediening, pashokje en prijstechnisch dik in orde

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Fijn dat we jullie goed hebben kunnen helpen.

van Eijk

Goede en snelle service

Beste Hans,
We proberen de producten altijd zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Hartelijk dank voor je review.

Els

Thuiszorgwinkel

Beste Els,
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Daar doen we het voor.

Nico van delft

Beste Nico,
Hartelijk dank voor je review.

van Doorn

Geweldig

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer.

Marliska Gerrard-Anthony

Vandaag zijn mijn man en ik voor het eerst klant geworden bij de thuiszorg winkel. Het lukte me niet mijn bestelling online te plaatsen, daarom heb ik, vlak voor de lunchpauze, gebeld. Ik sprak met... Vandaag zijn mijn man en ik voor het eerst klant geworden bij de thuiszorg winkel. Het lukte me niet mijn bestelling online te plaatsen, daarom heb ik, vlak voor de lunchpauze, gebeld. Ik sprak met Sandra die me fantastisch heeft geholpen. Ons gesprek duurde tot ruim 10 minuten van haar lunchpauze en ze was geduldig, hartelijk en totaal professioneel! Dankzij haar heb ik de bestelling kunnen betalen. We weten nu al dat we klant blijven bij dit bedrijf. Mevrouw Sandra verdient opslag!!!

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor deze super positieve review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn.
Ik zal haar zeker de complimenten overbrengen.

nel van rijswijk

(Bewerkt)

Prima bedrijf, wordt enorm meegedacht.

Beste mevr. van Rijswijk,
Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat we het op hebben kunnen lossen.

Gert

Snelle bezorging tegen "normale" prijzen

Beste Gert,
Hartelijk dank voor je review.

M. Peters

Hele goede ervaring. De levering was snel, zoals afgesproken.

Reactie Thuiszorgwinkelonline.nl:

Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer.

Ada Keuken

Heel fijn bedrijf, had de polsbrace snel binnen.
Heel blij mee

Beste Ada,
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.