Tico Reizen als organisator van de reis
9.6/10

Zuid Amerika en India : reizen zoals wij het wilden. Met Fred van Doorn een prima samenwerking !

Hoogtepunten

Eigenlijk waren ze allemaal wel goed. De tenten bij de jaguars waren niet zo schoon - op het oog wel.

Ik heb een heerlijke rondreis gehad door Costa Rica! Veel van het bijzonder mooie land gezien, lokale bevolking gesproken, goede accommodaties met goed verzorgd eten.
De excursies waren van...
De excursies waren van begin tot eind goed geregeld (pick up, excursie zelf, drop off bij het hotel)

divers programma,
goede afwisseling tussen actief en ontspannen,
prachtig accommodaties,
hele goede gidsen die bovendien goed Engels spraken

M.Ouwendijk

Alle reizen die wij met Tico hebben waren uitstekend georganiseerd!

Hoogtepunten

Altijd goede gidsen en chauffeurs die op ons stonden te wachten na elke vlucht. Zeer flexibel in toevoegen van ideeën en wensen qua route, hotels, bezienswaardigheden en bezichtigingen.

Marjolijn Stam

Heb diverse prachtige reizen met Tico gemaakt. En soms kan ik heerlijk wegdromen bij al die prachtige herinneringen: De eindeloze woestijnen en heldere sterrenhemels in Namibie, de gigantische... Heb diverse prachtige reizen met Tico gemaakt. En soms kan ik heerlijk wegdromen bij al die prachtige herinneringen: De eindeloze woestijnen en heldere sterrenhemels in Namibie, de gigantische canyons in Noord Argentinie, de prachtige zoutvlakten in Noord Chili, de beelden op Paaseiland, de bergpieken in Fitzroy en nog veeeel meer.

Hoogtepunten

Tico heeft diverse reizen voor mij georganiseerd, o.a. naar Patagonie, Noord Chili, Paaseiland, Namibie, Zuid Afrika en Antarctica. Tijdens alle reizen gelogeerd in bijzondere accommodaties op... Tico heeft diverse reizen voor mij georganiseerd, o.a. naar Patagonie, Noord Chili, Paaseiland, Namibie, Zuid Afrika en Antarctica. Tijdens alle reizen gelogeerd in bijzondere accommodaties op prachtige plekken. De lokale agenten geven goede informatie en het is prettig om te weten dat je tijdens de reis altijd op hen kunt terugvallen.

Piet van den Berg

Reis is prima verlopen zoals te doen gebruikelijk bij Tico.
alles klopte en de accommodatie was steeds prima.

Hoogtepunten

bekend terrein dus naar verwachting.
geheel ingevuld naar onze vooraf besproken wensen.

Het was een rondreis door Equador en een vaartocht ( eerst noemden we ij het cruise, maar aan oord werd ons verteld dat het geen cruise was maar een "expedition"). Het was perfect georganiseerd en... Het was een rondreis door Equador en een vaartocht ( eerst noemden we ij het cruise, maar aan oord werd ons verteld dat het geen cruise was maar een "expedition"). Het was perfect georganiseerd en we hebben van ieder moment genoten.

Hoogtepunten

Het verblijf naast de vulkaan Cotopaxi was een belevenis. En de Galapagos eilanden zijn fantastisch. Ik kan iedereen adviseren daar naar toe te gaan. Het schip waarop Tico ons had geboekt was van... Het verblijf naast de vulkaan Cotopaxi was een belevenis. En de Galapagos eilanden zijn fantastisch. Ik kan iedereen adviseren daar naar toe te gaan. Het schip waarop Tico ons had geboekt was van topkwaliteit.

Benjamjn Boeijen

Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!

Hoogtepunten

Fantastische plekken, mooie excursies die goed geregeld waren.

Gerard Huijg

Reis naar Argentinie, Chili/Patagonie (Torres del Paine) en cruise naar Kaap Hoorn. Prachtige reis. Zeer goed verzorgd. Door extreme weersomstandigheden en paar problemen met de tijdsplanning... Reis naar Argentinie, Chili/Patagonie (Torres del Paine) en cruise naar Kaap Hoorn. Prachtige reis. Zeer goed verzorgd. Door extreme weersomstandigheden en paar problemen met de tijdsplanning tijdens de reis maar dat werd door Tico allemaal snel en goed opgelost.

Hoogtepunten

Cruise naar Kaap Hoorn was fantastisch. Torres del Paine blijft de mooiste plek op aarde. Hotel Lago Grey prachtig (neem wel de nieuwe suites).

Johan Lambregts

Via Tico hebben we regelmatig reizen geboekt. Rondreis Zuid Amerika, USA en Brazilië.
Alle drie de keren is het ons buitengewoon goed bevallen.
Mooie plekken die je zelf niet zou vinden....
Alle drie de keren is het ons buitengewoon goed bevallen.
Mooie plekken die je zelf niet zou vinden. Perfecte kwaliteit en prijs verhouding.
Gioede dienstverlening

Calfs Creek In Utah

Nico van Duren

Een geweldige reis met alleen maar hoogtepunten.

Hoogtepunten

Alle accommodaties waren zoals voorgespiegeld in het reisvoorstel.