Ik woon in een appartementen complex. Met lift en ook nog een bel in de hal. Zonder dat ik een bericht heb gekregen stond het pakket onbeheerd in de hal. Schandalig!! Mijn vorige pakket...Ik woon in een appartementen complex. Met lift en ook nog een bel in de hal. Zonder dat ik een bericht heb gekregen stond het pakket onbeheerd in de hal. Schandalig!! Mijn vorige pakket van Tiffany Lampenhuis vond ik destijds, zonder waarschuwing, in de gang. Wellicht DHL of Post.nl de volgende keer.
Het enige punt van kritiek is dat ik de mogelijkheid, om in een account...Mijn vrouw was helemaal weg van het Tiffany lampje. Het staat in onze huiskamer op de vensterbank te pronken.
Het enige punt van kritiek is dat ik de mogelijkheid, om in een account in te loggen, niet kon vinden.
Perfect op allés punt
Prima product redelijke prijs
Nooit gedacht dat ik de ene dag de bestelling plaatste en de volgende dag al de lamp in huis kreeg. Keurig verzorgd en degelijk ingepakt!