Prima. Uitstekend werkend urenregistratiesysteem. Ook fijn dat je de kilometers bij kan houden.
Bouwbureau Michielsen BV
Heel erg goed, een gebruiksvriendelijk , eenvoudig, maar zeer doeltreffende software
Positief. Werkt altijd, soms zijn de doorlooptijden wat lang.
Kampman Architecten BV
Een duidelijke, eenvoudige manier van urenregistratie. Zowel per computer als via de App simpel in te vullen.
Top! Het helpt mij als zzp-er heel goed om mijn tijd in te delen en bij te houden. ook de factuur-functie is prima!
Biogas-Holland
Kilometers...Goede applicatie zowel op de computer als op de telefoon, Uren, uitgaven en kilometers zijn handig bij te houden en je kan ze rechtstreeks op de klant boeken!
Kilometers registeren is op de telefoon wat handiger, via de PC kan je niet "makkelijk" selecteren om welk voertuig het gaat. Terwijl je dit op de mobile telefoon als eerst moet selecteren, misschien een verbeterpuntje.
Het is een heel leuk en makkelijk werking
Goede tool met handige overzichtelijke rapportages
Erg behulpzaam, korte lijnen. Overzichtelijk. En niet te vergeten een efficiënt urenregistratiesysteem. Een aanrader.
Hajar
In het begin was het nog allemaal een beetje uitzoeken, maar eens de aanpassing is gedaan van de keuzes (overuren, gewerkte uren, ziekte, verlof, enz. is alles veel duidelijker en wijst alles...In het begin was het nog allemaal een beetje uitzoeken, maar eens de aanpassing is gedaan van de keuzes (overuren, gewerkte uren, ziekte, verlof, enz. is alles veel duidelijker en wijst alles zichzelf uit!