Iliass

Prima tool om tijd mee te schrijven. Overzichtelijke opmaak. Minpunt: soms haperen functies, zodat je ze niet meteen kunt gebruiken. Ook de app verdient nog wat verbetering met betrekking tot het... Prima tool om tijd mee te schrijven. Overzichtelijke opmaak. Minpunt: soms haperen functies, zodat je ze niet meteen kunt gebruiken. Ook de app verdient nog wat verbetering met betrekking tot het registreren van je tijd. Maar overall beoordeling is prima.

Betsie Koenen

Erg fijn om hiermee te werken, duidelijk voor werkgever en werknemer. Ten alle tijden opvraagbaar en bekend hoeveel uren je nog hebt. Ik zou dit programma zeker aanbevelen

Het portaal is erg overzichtelijk en duidelijk ingedeeld. Het is makkelijk wijzigingen aan te brengen En een planning te maken en dat maakt het werken ermee voor mijn beroep goed te doen

Martin van der Beek

Prima product voor tijdregistratie. werkt prettig en intuïtief. wel iets te veel pop ups en requests voor feedback etc.

Niet positief. Als nieuwe werknemer geen introductie oid gehad.

Reactie TimeChimp:

Hi Theun,
Hi Theun,
Bedankt voor het geven van een review. Jammer natuurlijk dat we slechts een 1 krijgen en geen aanbeveling. Vooral ook omdat dit iets is waar je projectleider en/of manager verantwoordelijk voor is en niet wij als TimeChimp. De bedoeling van het geven van een review is om onze tool te beoordelen namelijk.
Het beste is dus om even bij je projectleider/manager te vragen of ze misschien een introductie kunnen geven. Daarnaast zijn wij ook altijd beschikbaar voor vragen via info@timechimp.com, de chat of telefoon (020-7640860). We helpen je dan graag verder.

Na jarenlang alles opgeschreven te hebben om vervolgens uren bezig te zijn met overtypen in Excel is dit een verademing. Meerdere manieren om uren in te voeren, handmatig of met timer. Ook makkelijk... Na jarenlang alles opgeschreven te hebben om vervolgens uren bezig te zijn met overtypen in Excel is dit een verademing. Meerdere manieren om uren in te voeren, handmatig of met timer. Ook makkelijk dat je zeer uitgebreide urenoverzichten kunt maken voor jezelf of voor de klant. Ook op basis van projecten, dit geeft handig inzicht in budgetten en urenstatus. Jammer dat factureren in Snelstart niet mogelijk is in InKaart (van Snelstart). Dit staat op de site van Snelstart wel zo aangegeven. Iets voor beide bedrijven om te checken en aan te passen. Daarom sterretje minder.

Teunis de Jong Tuinen

Makkelijk in gebruik, duidelijk

Na een zoektocht om het juiste programma te vinden voor onze urenregistratie zijn we uitgekomen bij TimeChimp. Het programma is gemakkelijk te gebruiken en geeft snel en duidelijk inzicht in de uren... Na een zoektocht om het juiste programma te vinden voor onze urenregistratie zijn we uitgekomen bij TimeChimp. Het programma is gemakkelijk te gebruiken en geeft snel en duidelijk inzicht in de uren die per klant en per project worden geschreven. Al tijdens het testen werden we goed geholpen en ook tijdens het gebruik wordt meegedacht en tips gegeven. En als je er niet uitkomt kan je altijd gebruik maken van de chatfunctie waar snel op wordt gereageerd. Verder zijn de facturen zeer netjes en is het geheel zeer gebruiksvriendelijk .

Marcel Loesberg / E4C Nederland B.V.

Uren schrijven is een stuk toegankelijker geworden met TimeChimp.