We zitten nog in de proefperiode van het systeem. Tot nu toe zijn de eerste ervaringen positief. Het is makkelijk in gebruik. Tevens zijn de overzichten goed te realiseren.
Prima en overzichtelijk programma, simpel in gebruik.
TimeChimp biedt een erg eenvoudige en intuïtieve manier aan om projecten en de tijd die er in kruipt bij te houden.
Miguel Vercoutter
Heel goeie manier om je tijd per project bij te houden. Ik gebruik hier vooral het week overzicht, hierbij kun je heel gemakkelijk je uren van heel de week opvolgen.
Ben
Scheelt veel tijd wanneer je op urenbasis werkt en WeFact als administratiesystee gebruikt
Zeer eenvoudige en duidelijke website voor de registratie van werkuren.
VosjeB1978
Zelf maakt ik al jaren gebruik van overzichten in Excel en zelf gefabriceerde tools. Hierdoor lekte ik toch meer uren dan me lief was en had zo nu en dan discussie met mijn klanten. Timechimp...Zelf maakt ik al jaren gebruik van overzichten in Excel en zelf gefabriceerde tools. Hierdoor lekte ik toch meer uren dan me lief was en had zo nu en dan discussie met mijn klanten. Timechimp echter, heeft me na minder dan een week overtuigd voor een overstap naar hun tool. Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De gratis app is ook handig om af en toe snel je klok aan of uit te zetten als je onderweg bent maar toch declarabele tijd per klant wil bijhouden. Aanrader; echt.
Prettig systeem, fijn dat je op verschillende manieren uren kan wegschrijven. Geeft precies het inzicht dat we nodig hebben voor onze onderneming. Ook de mogelijkheid om achteraf uren te...Prettig systeem, fijn dat je op verschillende manieren uren kan wegschrijven. Geeft precies het inzicht dat we nodig hebben voor onze onderneming. Ook de mogelijkheid om achteraf uren te wijzigen/bij te werken vind ik een pluspunt. Ik maak nog geen gebruik van alle functies die TimeChimp te bieden heeft, zoals facturen genereren etc, maar dit wil ik het volgende boekjaar gaan doen.
Jouke Hartman
Prettige interface. Fijn dat het invoeren zowel via een app als via een website mogelijk is.