TimeChimp is nog een jong bedrijf en volop in ontwikkeling. Het programma biedt veel mogelijkheden! Sommige functionaliteiten missen nog/werken nog niet optimaal, maar over het algemeen zijn wij erg...TimeChimp is nog een jong bedrijf en volop in ontwikkeling. Het programma biedt veel mogelijkheden! Sommige functionaliteiten missen nog/werken nog niet optimaal, maar over het algemeen zijn wij erg tevreden. Met name het snelle en persoonlijke contact zorgt ervoor dat wij veel vertrouwen in (de toekomst van)TimeChimp hebben.
Urenregistratie
Prima tijdregistratie!
Krista
Het is een handig en makkelijk pakket om je uren in vast te leggen. Ik ben tevreden.
Brandon Kramer
Als freelancer is TimeChimp de perfecte tool om mijn werktijden onder controle te houden. Het stelt me in staat om van project naar project te springen, pauzes te nemen en terug te komen in elk...Als freelancer is TimeChimp de perfecte tool om mijn werktijden onder controle te houden. Het stelt me in staat om van project naar project te springen, pauzes te nemen en terug te komen in elk project waar ik was gebleven, en dat allemaal met een accuraat, overzichtelijk overzicht van wat ik heb gedaan, wanneer en hoelang. Het vergt zoveel stress uit het bijhouden van tijd en het bijhouden van gegevens. Daarnaast maakt de koppeling met Moneybird factureren alleen maar makkelijker.
Een hele makkelijke en snelle manier om je gewerkte uren bij te houden en door te geven.
AM
Snel schakelen over nieuwe ideeën en vragen worden zeer snel beantwoord. Superhandig als je gebruik maakt van een wisselend bestand met projectmedewerkers, op- en afschalen gaat zeer gemakkelijk....Snel schakelen over nieuwe ideeën en vragen worden zeer snel beantwoord. Superhandig als je gebruik maakt van een wisselend bestand met projectmedewerkers, op- en afschalen gaat zeer gemakkelijk. Wel behoorlijk prijzig maar daar krijg je ook een professionele uitstraling voor terug.
Jesse
Het is erg fijn en gemakkelijk om de tijden bij te houden.
Een grote stap vooruit in het overzichtelijk maken van mijn uren overzicht- en doorgave. Wat naar mijn mening een verbetering zou kunnen is de mogelijkheid om het overzicht weer te geven in kalender...Een grote stap vooruit in het overzichtelijk maken van mijn uren overzicht- en doorgave. Wat naar mijn mening een verbetering zou kunnen is de mogelijkheid om het overzicht weer te geven in kalender vorm om zo een duidelijker maand overzicht te krijgen. Het huidige feature met bar plots uur weergave is duidelijk maar naar mijn mening kan dit beter. Verder denk ik dat de mogelijkheid om direct een vraagte kunnen stellen aan een moderator een sterkste kant in van Timechimp. Ga vooral zo door.
De ervaringen met TimeChimp zijn goed. In het verleden heb ik Harvest gebruikt als tijd registratie. Nadat wij TimeChimp gevonden hadden en dit getest hebben zijn wij om gegaan. Het product van...De ervaringen met TimeChimp zijn goed. In het verleden heb ik Harvest gebruikt als tijd registratie. Nadat wij TimeChimp gevonden hadden en dit getest hebben zijn wij om gegaan. Het product van TimeChimp werkt goed en past precies bij hoe wij de organisatie aan het inrichten zijn.