Bevalt goed. overzichtelijk en handig programma

Zeer gebruiksvriendelijke tijdregistratie software. Makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk voor de beheerders en gebruikers. Data kan makkelijk geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld MS Excel.... Zeer gebruiksvriendelijke tijdregistratie software. Makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk voor de beheerders en gebruikers. Data kan makkelijk geëxporteerd worden naar bijvoorbeeld MS Excel. Ook de app voor op de mobiel is zeer handig. Verbeterpunt zijn: 1) Dat ook via de app beheerders-tabbladen kunnen worden geopend. 2) Retour ritten niet 2x als 1 rit in het overzicht (maakt het onoverzichtelijk). 3) Naast klant, project, activiteit nog een level maken.

Reactie TimeChimp:

Hi,
Hi,
Bedankt voor je review! En goede feedback! Zou je deze kunnen toevoegen op onze feedback pagina? Zo kunnen andere gebruikers hier op stemmen en word je vanzelf geïnformeerd wanneer je feedback wordt opgepakt.
Je kunt je feedback hier achterlaten: https://app.timechimp.com/#/feedback.
Groet,
Brendan

MeerMKB BV

(Bewerkt)

Laptop versie kan nog wat duidelijker, met name invoer. Ik gebruik TimeChimp niet veel, zodat ik elke keer weer als ik opstart weer opnieuw moet nagaan hoe het ook al weer werkt. Kan aan mij... Laptop versie kan nog wat duidelijker, met name invoer. Ik gebruik TimeChimp niet veel, zodat ik elke keer weer als ik opstart weer opnieuw moet nagaan hoe het ook al weer werkt. Kan aan mij liggen, maar het systeem werkt voor mij niet intuïtief genoeg.
De app op mijn mobiel werkt beter en is duidelijker.

Residence Corporate Services B.V.

Wij gebruiken TimeChimp als tijdregistratiesysteem binnen ons bedrijf. Het systeem is gebruiksvriendelijk en genereerd goede overzichten.

Pretty Perez

Heel tevreden,
het is makkelijk en eenvoudig te gebruiken.

Event facility group

Heel fijn! Alleen jammer dat je niet ergens kunt zien hoeveel uren je totaal hebt gewerkt

Bart van Kraaij Groep

Heel handig en simpel programma om mijn uren netjes bij te houden voor mijn werkgever!

I. Veldt

Scheelt mij enorm veel tijd in mijn administratie, zeer behulpzame en betrokken helpdesk.

Redemp B.V.

Zeer prettig en overzichtelijk
En vooral makkelijk vanwege de mobiele app.