Ik vind het invullen van de uren niet altijd even handig. Ook zou ik het fijn vinden als ik niet 1 losse app voor alleen het invullen van de uren heb, maar hier gelijk ook meer kan zien zoals... Ik vind het invullen van de uren niet altijd even handig. Ook zou ik het fijn vinden als ik niet 1 losse app voor alleen het invullen van de uren heb, maar hier gelijk ook meer kan zien zoals loonstrookjes.

Reactie TimeChimp:

Hi,
Hi,
Bedankt voor je review. Jammer dat we slechts een 5 krijgen. Wat vind je niet altijd even handig aan het invullen van de uren? Je kunt je feedback aan ons doorgeven via de chatfunctie in de app of via support@timechimp.com. Wie weet is er al een oplossing voorhanden die het voor jou makkelijker maakt om uren in te vullen. En anders is alle feedback welkom natuurlijk!
Wat betreft salarisstroken bieden wij deze optie inderdaad niet. Daar zijn namelijk andere tools voor die gespecialiseerd zijn in dat soort zaken.
Gr.
Brendan

allard

Het is makkelijk om jij tijd bijtehouden alleen moet er wat aan de snelheid van de website worden gedaan bij het toevoegen van activiteiten bijvoorbeeld soms kan dit tot 30sec duren

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Het bedrijf blijft me verbazen met nieuwe functionaliteit. En is daarbij zeer toegankelijk! Ga zo door!

Fijne en handige app

AAN HET WERK

Te lang heb ik niet aan het inzichtelijk maken van werkweek als ZZP'er gewerkt. Timechimp helpt me om inzichtelijk te maken hoeveel uren ik werk voor de verschillende projecten. En vooral ook waar... Te lang heb ik niet aan het inzichtelijk maken van werkweek als ZZP'er gewerkt. Timechimp helpt me om inzichtelijk te maken hoeveel uren ik werk voor de verschillende projecten. En vooral ook waar ik mijn prioriteiten moet gaan leggen.
Verleden en heden in beeld, de juiste plannen voor de toekomst.

Annouck van Erve / Mulderblauw architecten

TimeChimp gebruik kik voor mijn werk, waar ik per uur en zelf per minuut kan bijhouden waaraan ik werk. Ik vind het een prettige site om op te werken, nog nooit problemen mee gehad, niet met het... TimeChimp gebruik kik voor mijn werk, waar ik per uur en zelf per minuut kan bijhouden waaraan ik werk. Ik vind het een prettige site om op te werken, nog nooit problemen mee gehad, niet met het invullen van de benodigde data en ook niet met de verbinding ervan. Eigenlijk is het gewoon een heel prettige site/bedrijf om zo mee te werken.

Naomi

Prima. Duidelijk en helder

Bober ict

Erg prettig in gebruik echt een aanrader.

Gemakkelijk in te vullen zowel met App als via PC.

TimeChimp is snel en betrouwbaar. Daarnaast is het makkelijk aanwendbaar.