Niels

Timechimp is eenvoudig, overzichtelijk en doelgericht.

InterMotus

Super handigentool om de uren in te registreren. Budgetten bijhoudennis voor mij als freelancer vanngroot belang en is eenvoudig in te stellen.

Adams installatie

Goed alleen is er een mogelijkheid dat de planning gelijk in de TimeChimp gezet kan worden?

Ine Heeman

Gemakkelijk om mee te werken. Alles is vrij duidelijk.

Nadieh

Prima, makkelijk in gebruik voor het noteren van werkuren

Ik ken het bedrijf niet.. alleen de app. En die vind ik wel ok. Is alleen wennen om mee te werken en niet te vergeten je uren te noteren. Wel lastig dat je geen totalen van een betalingsperiode... Ik ken het bedrijf niet.. alleen de app. En die vind ik wel ok. Is alleen wennen om mee te werken en niet te vergeten je uren te noteren. Wel lastig dat je geen totalen van een betalingsperiode kunt bekijken..

Een Programmeur

Ik heb nog niet direct contact met dit bedrijf gehad, alleen nog mogen gebruik maken van het product dat ze leveren en dit werkt hartstikke goed!

GBC DBO Zuid-Holland

Deze zijn slechts beperkt met het slechts wekelijks invoeren van uren.

De TimeChimp applicatie is super gebruikersvriendelijk, ik vind het nu leuk om uren te boeken, facturen te maken, overzichten te draaien!

Identifine, Leen van der Zande

TimeChimp is voor mij een superhandige online applicatie om offertes te maken, uren en kosten bij te houden, en te factureren. Het geeft mij een goed overzicht van mijn projecten. Bovendien is het... TimeChimp is voor mij een superhandige online applicatie om offertes te maken, uren en kosten bij te houden, en te factureren. Het geeft mij een goed overzicht van mijn projecten. Bovendien is het systeem prachtig en overzichtelijk vormgegeven.
De support is vriendelijk en accuraat en het is prettig dat de maandelijkse kosten voor zo'n goed product laag zijn!
Precies wat ik zocht!