Jo
Leuk
Elke week weer vol leuke verhalen en tips
Het is heel leuk en een aanrader voor iedereen
Goed! Onze meiden kijken er elke week weer enorm naar uit :)
Superleuk!
Heel leuk
Mooie
ik heb een beter beeld van mij zelf en de pubertijd gekregen door tina. ik vind de Quizzen heel leuk en de strips grappig en ik heb een doos vol met verrassingen gekregen met heel veel leuken dingen!
Niet kadootjes bij het blad Tina
Abonnement kado gedaan aan mijn kleindochter die er zeer blij mee is en deze weer doorgeeft aan haar vriendinnen
Ik vind de tina helemaal geweldig. Vooral de posters ben ik dol op. Mijn moeder las vroeger ook al de tina en ik nu ook.
Vind het een super leuk blad met leuke verhalen, puzzeltjes. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Eigenlijk heb ik hem te snel uit.
Een superleuk blad, heel afwisselend. Leuke strips, puzzels.
Mijn dochter (9) vind het helemaal geweldig, mooie bijkomstigheid is dat haar leesniveau met stappen omhoog is gegaan.
Tina.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk
Elke week weer vol leuke verhalen en tips
Het is heel leuk en een aanrader voor iedereen
Goed! Onze meiden kijken er elke week weer enorm naar uit :)
Superleuk!
Heel leuk
Mooie
Niet kadootjes bij het blad Tina
Een superleuk blad, heel afwisselend. Leuke strips, puzzels.
Tina.nl heeft de volgende resultaten bereikt: