Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

J.G.

Zeer goede ervaring met uw bedrijf. Word op een goede en nette manier geholpen.

J.O.H.S.

Tevreden met de traplift.
Service geweldig.
Zeer tevreden met de telefonische bereikbaarheid.
Tevreden met de traplift.
Service geweldig.
Zeer tevreden met de telefonische bereikbaarheid.
De traplift is geweldig daar we kunnen blijven wonen op de plek waar we 51 jaar geleden begonnen zijn.

M.J. H.

Zonder advies van derden koos ik op internet uit 3 traplift leveranciers, thyssenkrupp sprong eruit met design en direct van fabriek, zonder tussenhandel, het eerste contact dat liep via de... Zonder advies van derden koos ik op internet uit 3 traplift leveranciers, thyssenkrupp sprong eruit met design en direct van fabriek, zonder tussenhandel, het eerste contact dat liep via de telefoniste gaf zoveel positieve indruk van het kennispakket en algehele aanpak, zonder andere offertes tekende ik direct bij de adviseur die langskwam. De monteur liet alles keurig achter, en maar op en neer zweven.

W.R.S.

Wij hebben een prima ervaring. Wij zijn zeer tevreden met de traplift. Zonder pijn in de knieën naar boven en beneden. Wij kregen prima service en als extra pluspunt: de medewerkers waren altijd op... Wij hebben een prima ervaring. Wij zijn zeer tevreden met de traplift. Zonder pijn in de knieën naar boven en beneden. Wij kregen prima service en als extra pluspunt: de medewerkers waren altijd op de afgesproken tijd aanwezig.

H.

In een woord geweldig. En ook voor de monteur.

W. B.

Alles is vlot gegaan. Precisiewerk! Fijn aan de binnenkant van de trap. Als ik de gang vrij moet hebben i.v.m. rollator kan ik de traplift even parkeren. Ik heb er enorm veel plezier van en kan hem... Alles is vlot gegaan. Precisiewerk! Fijn aan de binnenkant van de trap. Als ik de gang vrij moet hebben i.v.m. rollator kan ik de traplift even parkeren. Ik heb er enorm veel plezier van en kan hem zeker aanbevelen. Prachtig werk en fijne mensen. Het meten en het plaatsen vak werk. Bevordert mijn zelfstandigheid.

J.W.V.

Meer dan tevreden, hoef geen trappen meer te lopen. Zeer tevreden met de kwaliteiten en het advies.
Zeer tevreden over de telefonisch bereikbaarheid.

C.

Uitermate tevreden. Keurig gewerkt. Tot nu toe alles goed.

J.v.d. D.R,

De traplift bevalt prima. M'n man kan nu zelf naar boven gaan. service en advies is prima. Gelukkig heeft de firma meedenkende en rustige mensen in dienst. Ik hoop in de toekomt dat de samenwerking... De traplift bevalt prima. M'n man kan nu zelf naar boven gaan. service en advies is prima. Gelukkig heeft de firma meedenkende en rustige mensen in dienst. Ik hoop in de toekomt dat de samenwerking zo blijft.

P.A.H.K.

Prettig en vakkundig

Reactie TK Home Solutions NL:

Beste,
Beste,
Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een traplift waarbij de veiligheidsriem, de lift blokkeert als deze niet vast zit. Dit om de veiligheid tijdens de rit verder te optimaliseren.
Wij hopen u van dienst te zijn met dit antwoord. En wensen u veel veilige ritten met uw traplift.
Hartelijke groet,
thyssenkrupp Encasa