Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

A.H.d.G.

Uitstekende levering en toelichting door monteurs.

N.F.J.R.H.

Dit bedrijf is op alle terreinen goed thuis. Het feit dat er met gemankeerde mensen wordt gewerkt is direct voelbaar. Vriendelijk en begripvol. Zij plaatsen een traplift en geen schuurtje. De... Dit bedrijf is op alle terreinen goed thuis. Het feit dat er met gemankeerde mensen wordt gewerkt is direct voelbaar. Vriendelijk en begripvol. Zij plaatsen een traplift en geen schuurtje. De traplift spaart mij veel energie ivm MS. Nauwelijks te geloven dat er nog een dergelijk bedrijf bestaat of juist daarom. Van telefoon of adviseur tot de montage toe niets dan lof.

P.E.V.

Uitstekend geholpen. Zo snel mogelijk gedaan: montage prima.

J.A.L.

Zeer tevreden met de traplift. We kunnen eindelijk normaal naar boven. de kwaliteit en service zijn perfect. ook de telefonische bereikbaarheid is perfect.

J.d.M.S.

De verkoper heeft het prima gedaan, was keurig gekleed wat heel belangrijk is voor een verkoper. De traplift is keurig geplaatst een klein minpuntje was dat hij vergeten was de lege doos mee te... De verkoper heeft het prima gedaan, was keurig gekleed wat heel belangrijk is voor een verkoper. De traplift is keurig geplaatst een klein minpuntje was dat hij vergeten was de lege doos mee te nemen. (grapje)

M.B.

Erg tevreden zeker nu de lift aan de binnenzijde gemonteerd is, zodat de trap veilig gebruikt kan worden. Tel. goed te bereiken en vriendelijk te woord gestaan. Service en advies ook boven gemiddeld.

H.G.S.

Bijzonder tevreden over installatie en levering. Op dit moment heeft de traplift nog geen voordelen maar op termijn hopelijk wel. Uitstekend advies en goede plaatsing, vriendelijke, correcte... Bijzonder tevreden over installatie en levering. Op dit moment heeft de traplift nog geen voordelen maar op termijn hopelijk wel. Uitstekend advies en goede plaatsing, vriendelijke, correcte behandeling snelle vlotte levering, vlotte en schone werkers. de telefonische bereikbaarheid is in order, sneller reactie op mail, goede klantvriendelijkheid.

E.F.S.K.

Ben uiterst tevreden met de traplift. Ik kan nu de trap op en af,m zonder moeite en hoef niemand lastig te vallen meer vrijheid dus!. De service, ook van uw monteur, en het advies over gebruik waren... Ben uiterst tevreden met de traplift. Ik kan nu de trap op en af,m zonder moeite en hoef niemand lastig te vallen meer vrijheid dus!. De service, ook van uw monteur, en het advies over gebruik waren uitstekend. De telefonische bereikbaarheid heb ik niet getest. Er zijn geen klachten.

W.V.

Monteur was geweldig en correct. Het aanvragen en inmeten van de lift inclusief levertijd duurde veel te lang zijn in oktober begonnen en de lift is pa eind mei geplaatst.