Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

S.

Zeer tevreden. Dat mijn man nu zelf naar beneden kan, moest eerst met 2 liter zuurstof en dan moest ik omzetten naar 1 liter zuurstof per minuut. Zeer goed, vriendelijk, duidelijk geïnformeerd. Nog... Zeer tevreden. Dat mijn man nu zelf naar beneden kan, moest eerst met 2 liter zuurstof en dan moest ik omzetten naar 1 liter zuurstof per minuut. Zeer goed, vriendelijk, duidelijk geïnformeerd. Nog geen telefonisch contact moeten zoeken.

T.B.

Ik ben tevreden. Naar boven en beneden gaan is geen probleem meer. Kwaliteit is prima zoals afgesproken .

H.C.B.

Zeer tevreden over de monteur die de lift heeft gemonteerd. (werkt nauwkeurig) Geeft goed en duidelijk advies. Tot nu toe is de werking uitstekend.

R.V.

Traplift functioneert prima. Is voor ons nog niet strikt nodig. Service en advies zijn uitstekend. Telefonisch contact: accuraat, attent.

P.M.

Dat de adviseur, de fotoman, de vrachtwagenman en de monteur exact op tijd waren, wist ik dat het goed zat. We zijn heel tevreden met de traplift.

H.A.L.

Kennismaking correct/zakelijk betrouwbaar. Goede afwikkeling, beleefd. Open houding. Afspraken zijn prima nagekomen. Plezierige afwikkeling.

W.B.

Prima voorlichting vooraf. Levering keurig op tijd, uitvoering werkzaamheden goed, uitleg voor gebruik helder en duidelijk. Mijn vrouw kan zich nu weer zelfstandig door het hele huis begeven.

J.v.d. L

Uitstekende ervaring opgedaan met:
Prima montage,
KEURIGE monteur,
snel en netjes gemonteerd,
correcte uitleg van e.e.a.
na gereedkomen alles schoon opgeleverd en...
Uitstekende ervaring opgedaan met:
Prima montage,
KEURIGE monteur,
snel en netjes gemonteerd,
correcte uitleg van e.e.a.
na gereedkomen alles schoon opgeleverd en alles gewoon prima verlopen.

J.N.A.

Ik ben zeer tevreden over de informatie, de telefonische afspraken, de stiptijden, de bedaarde en schone montage en het gebruik van de traplift.

E.F.V.D.

Zeer tevreden met de traplift, voldoet aan mijn verwachting. Het voordeel is dat we gemakkelijk de trap of/af kunnen, meer energie over. Jammer dat de spoed levering toch nog 10 dagen duurde, verder... Zeer tevreden met de traplift, voldoet aan mijn verwachting. Het voordeel is dat we gemakkelijk de trap of/af kunnen, meer energie over. Jammer dat de spoed levering toch nog 10 dagen duurde, verder goede, duidelijke instructie. De telefonische bereikbaarheid was goed.