Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

M. V. M.

Op 3 maart jongstleden, heb ik mijn traplift gekregen, voor twee verdiepingen. Ik woon boven mij ouders. Als ik binnen kom moet ik altijd naar boven lopen, dit doe ik al 47 jaar. Ik wil zeggen dat... Op 3 maart jongstleden, heb ik mijn traplift gekregen, voor twee verdiepingen. Ik woon boven mij ouders. Als ik binnen kom moet ik altijd naar boven lopen, dit doe ik al 47 jaar. Ik wil zeggen dat ik de lift een geweldige uitvinding vind. Gezien dat ik een donor nier heb gekregen, na drie en een half jaar diagnose, zijn mijn krachten erg afgenomen. Met dit hulpmiddel kan ik hier heerlijk blijven wonen. Het installeren van de lift ging heel voorspoedig en netjes, met fijn personeel.

W. V.

Wij zijn zeer tevreden met de traplift.\De voordelen zijn dat we langer in de woning kunnen blijven wonen. De monteur werkte keurig netjes en gaf goede adviezen en nam daar de tijd voor.

D.J. H.

Heel tevreden met de traplift. Gemak. Nog niet aan de orde, maar daar heb ik een goed gevoel over. Telefonische bereikbaarheid prima. Correct en vriendelijk personeel.

V.D.

Bij een smalle gang moet er ruimte zijn om met een rollator de lift te passeren, bouw in dat geval altijd een lift stop in, In mijn geval moest z'n plaatsing aangevraagd en geplaatst worden. Vandaag... Bij een smalle gang moet er ruimte zijn om met een rollator de lift te passeren, bouw in dat geval altijd een lift stop in, In mijn geval moest z'n plaatsing aangevraagd en geplaatst worden. Vandaag is het feest, zo blij ben ik, want nu staat de lift op de derde trede stil, 't voor mij lang staan wachten is voorbij. Alles goed uitgelegd, keurig achter gelaten.

W.A.G.B.

Tot nu toe zeer goed.