Wout Reinders

Slecht. Kozijn is slecht geschilderd en er wordt niet gereageerd op de klacht

Reactie Toelevering Online:

Hoi Wout, ik heb het even voor je nagekeken. We hebben je wel een mail teruggestuurd. Misschien is deze in je spam box terecht gekomen? Onze klantenservice stuurt je de mail nogmaals door. Hopelijk... Hoi Wout, ik heb het even voor je nagekeken. We hebben je wel een mail teruggestuurd. Misschien is deze in je spam box terecht gekomen? Onze klantenservice stuurt je de mail nogmaals door. Hopelijk kunnen we tot een goede oplossing komen.

van leest

SLECHT!!!!

Reactie Toelevering Online:

Wat vervelend dat je ongewenst mailing van ons krijgt. We verwijderen jou uit onze database. Mocht je verder nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Gerrit Horsman

Goede begeleiding gehad

Reactie Toelevering Online:

Hoi Gerrit, bedankt voor je mooie review! Gelukkig hebben we je fijn kunnen helpen. We wensen jou veel plezier met je nieuwe voordeur!

Bram

Meerdere malen kozijnen besteld, prima kwaliteit en altijd volgens afspraak

Reactie Toelevering Online:

Hoi Bram! Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je iedere keer tevreden bent over onze service en kwaliteit. We ontvangen je graag weer!

winkelaar

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we erg blij mee! Een fijne dag gewenst!

van wiggen bouw

Snel geleverd en compleet

Reactie Toelevering Online:

Dankjewel voor je review! We hebben nog wat extra feedback van je ontvangen, waarvoor dank. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Alvin Borggreve

Kozijn met dubbel openslaande deuren , glas en roosters voorgemonteerd en in afgelakte kleur besteld , wel jammer dat de glaslatten aan de binnenzijde in de grondverf staan en niet in aflak .... Kozijn met dubbel openslaande deuren , glas en roosters voorgemonteerd en in afgelakte kleur besteld , wel jammer dat de glaslatten aan de binnenzijde in de grondverf staan en niet in aflak . Kozijn met deuren werdt netjes op een bok geleverd , alleen jammer genoeg stond de deur verkeerd om op de bok : met de naar buitendraaiende zijde tegen de bok aan , dit maakt het heel onhandig om de deuren eruit te pakken in je 1tje . Hulp moeten vragen om het hele pakketje een halve slag te draaien op de bok . Materialen zijn van zware kwaliteit gemaakt en dat was zeker te merken toen we het spulletje een halve slag wilden draaien op de bok .

Volledig schadevrij geleverd . Glas is netjes afgekit , hang en sluitwerk netjes ingefreesd 100% passing . Bekende merken kwaliteits hang en sluitwerk gemonteerd absoluut geen troep . Volgend kozijn wordt wederom weer bij toelevering besteld met daarbij de argumenten die ik eerder had beschreven wel rekening te houden.

Reactie Toelevering Online:

Wat een super beoordeling Alvin! Bedankt ook voor de opbouwende kritiek; hier gaan we zeker mee aan de slag. We kijken uit naar de nieuwe bestelling :-D

Michael

Prima ervaring alleen moet de levertijd voor het bestellen beter inzichtelijk worden gemaakt. Van 10 dagen naar 6 weken is een groot verschil.

Dag Michael,
Bedankt voor de feedback en de review! :D

Aart

Snel besteld en snel geleverd!

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijne dag gewenst :-)

Sverbouw

Prima , snelle levering

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor je review en wat fijn dat je al vaker bij ons besteld hebt :) We ontvangen je de volgende keer weer graag met open armen!