Corben Leek

Prima! Afspraken worden prima nagekomen

Reactie Toelevering Online:

Wat super goed om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze producten en service; daar worden we erg blij van. Bedankt voor je review!
Ellis van...
Ellis van Toelevering online

vandennoortbouwenadvies

Zeer goed

Anko

Besteld via de website, en ook nog even contact gehad met de goed bereikbare klantenservice, die mij goed advies gaf. Ik had het kozijn snel nodig, omdat mijn aannemer het in moest gaan bouwen. Ik... Besteld via de website, en ook nog even contact gehad met de goed bereikbare klantenservice, die mij goed advies gaf. Ik had het kozijn snel nodig, omdat mijn aannemer het in moest gaan bouwen. Ik heb toen met de goedkoopste glas besteld, omdat er een langere levertijd op melkglas zat. De medewerkster van de klantenservice adviseerde mij om dat glas dan lokaal te bestellen en niet via Toelevering online, omdat de bezorgkosten dan te hoog zouden worden. Dit vond ik een prima en eerlijk advies. Ik was blij verrast met de door mij benodigde snelle levertijd.

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor de mooie complimenten Anko!

Elbert van Ek

Goede aflevering ,veel geduld aan de telefoon ,zeer klantvriendelijk

Reactie Toelevering Online:

Heel fijn om te horen dat je tevreden met ons bent!

A R bouw en klussenbedrijf

Service klantvriendelijkheid en na service zeer tevreden

Reactie Toelevering Online:

Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service!

Elkana Schuppers

13 maart openslaande deuren met zijlichten en 1 vast kozijn besteld 21 maart geleverd.....

Dat heb ik in 25 jaar in de bouw nog nooit meegemaakt.
Fantastisch!!!!

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor dit mooie compliment én dank voor het plaatsen van je review.

Timmerbedrijf Ted Kaandorp

Zeer tevreden

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn dat je blij met ons bent!

William Van Lenthe

Snel overzichtelijk en toegankelijk, nadeel 2 verschillende leveranciers , bij de schuifpui zit wat machine slag in , jammer had er makkelijk voor de tijd uit geschuurd kunnen worden , ook 2... Snel overzichtelijk en toegankelijk, nadeel 2 verschillende leveranciers , bij de schuifpui zit wat machine slag in , jammer had er makkelijk voor de tijd uit geschuurd kunnen worden , ook 2 verschillende glas leveranciers heb het idee dat het glas van Tifa uit Haaksbergen betere isolatie waarde heeft dan van Tifa Nijhuis

Reactie Toelevering Online:

Dankjewel voor je feedback: nemen we mee ter verbetering!

Maarten Boerman

Kozijnen niet op afgesproken datum geleverd, meerdere malen gebeld, maar uiteindelijk hebben ze het naar tevredenheid opgelost

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor het achterlaten van je review en mooi dat je ondanks de latere levering positief terugkijkt op je bestelling. Je feedback over het terugbellen nemen we mee als verbeterpunt!