Frans Wassen

Goede prijs kwaliteit verhouding, Correcte levering.

Paul

Handige website, ook voor leken

Mo Dittarium

Goed. Zelf eenvoudig producten samenstellen, makkelijk proces en snelle levering

Fons Schooltink

Ongelooflijke SLECHT

Reactie Toelevering Online:

Bij jouw kozijnlevering miste het glas. Dat is onze fout geweest en dat vinden we oprecht vervelend. Wel hebben we het netjes met je opgelost met de nalevering van nieuw glas.

Wouter ruigrok

Zeer slecht

Reactie Toelevering Online:

Dag Wouter, vervelend dat je niet tevreden bent. We leveren bij Toelevering Online kwaliteitskozijnen en hebben de intentie om snel met een oplossing te komen mocht er een enkele keer iets misgaan... Dag Wouter, vervelend dat je niet tevreden bent. We leveren bij Toelevering Online kwaliteitskozijnen en hebben de intentie om snel met een oplossing te komen mocht er een enkele keer iets misgaan met een levering. In jouw geval heeft onze klantenservice contact met je opgenomen omdat we tot een nette oplossing willen komen.

Wouter ruigrok

Zeer kut net ook een hele slechte beoordeling g gegeven, maar alles onder de 3 sterren wordt niet direct geplaatst. Lekker betrouwbaar. Dus mensen trek je eigen conclusie maar.

Reactie Toelevering Online:

Dag Wouter. Alle beoordelingen worden hier geplaatst, de Feedback Company is een onafhankelijk platform. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over Toelevering Online. Zoals we ook bij je... Dag Wouter. Alle beoordelingen worden hier geplaatst, de Feedback Company is een onafhankelijk platform. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over Toelevering Online. Zoals we ook bij je andere review hebben aangegeven heeft onze klantenservice contact met je gezocht. We staan voor nette leveringen en willen graag dat je tevreden terugkijkt op jouw bestelling bij ons.

van der linden

(Bewerkt)

Antoine Schuurmans

Reactie Toelevering Online:

Beste Antoine. Bedankt voor het delen van je ervaring en heel fijn dat je tevreden bent met onze kozijnen en de snelle levering.

M. Otte

Zeer goed en professioneel te woord gestaan bij contact. De kwaliteit van de kozijnen is zeer goed. Het geheel is zeer netjes verzonden en zonder schade geleverd. Ideaal dat de kozijnen voor een... Zeer goed en professioneel te woord gestaan bij contact. De kwaliteit van de kozijnen is zeer goed. Het geheel is zeer netjes verzonden en zonder schade geleverd. Ideaal dat de kozijnen voor een zeer geringe prijs helemaal zijn afgelakt! In één woord geweldig!

Reactie Toelevering Online:

Kijk, dat zijn mooie complimenten! Fijn dat je tevreden bent over onze levering, de prijs en over de klantenservice!