Fam v Oosterhout

We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de kozijnen. Ze zaten goed in de lak, zijn heel stevig en mooi.

van Limbeek

Ik had een aantal vragen over het inmeten van de afmetingen en daar ben ik heel goed bij geholpen.

elsendoorn

Altijd op tijd

Bas

Goed, volgens afspraak

Eduard Folkers

Mijn ervaring met Toeleveringonline is geweldig, alles is netjes geleverd en optijd!

Ruud

Snelle keuze via website. Fijn overzichtelijk en weten waar je aan toe bent. levering is netjes op tijd aangekondigd en perfect geregeld.
Minder tevreden over de slordige manier van afkitten...
Minder tevreden over de slordige manier van afkitten van het kozijn. Ondanks dat zou ik het bedrijf aanraden. De prijs is niet de meest scherpe maar qua levertijd is dit bedrijf wel vlot in vergelijking met concurrenten.

Den Hartog Totaalbouw

Alles erg overzichtelijk, duidelijk en komen hun afspraken na

Stefan van ‘t Klooster

Goede kwaliteit, levering op afgesproken datum

T Bilske

(Bewerkt)

Update: Ze hebben mijn probleem goed opgelost. Ik geef hem nu 4 sterren i.p.v 1. Dank je wel voor het oplossen van mijn probleem.

Oud:
Onbereikbaar pas iets mis is. Ik heb een...

Oud:
Onbereikbaar pas iets mis is. Ik heb een probleem met mijn raam en ze hebben afgesproken om het te vervangen. Maar we zijn nu 7 maanden verder en ik kan niet in contact met hen komen, en heb niks over mijn nieuwe raam gehoord.

Reactie Toelevering Online:

Dankjewel voor je update en fijn dat je tevreden bent met de oplossing. Ons excuus voor de lange oplostermijn. Dat hadden we beter moeten doen.

Bob

Slecht. 4 mankementen aan één kozijn: Spijkers transportlat kwamen aan zichtzijde door dorpel. Nieten ophangbanden kwamen aan zichtzijde door zeikant. Deur viel niet in het slot & er was plakschade... Slecht. 4 mankementen aan één kozijn: Spijkers transportlat kwamen aan zichtzijde door dorpel. Nieten ophangbanden kwamen aan zichtzijde door zeikant. Deur viel niet in het slot & er was plakschade door papier op de nog natte verf te plakken.

Communicatie verliep moeizaam en langszaam. Geen enkele cent compensatie word aangeboden

Reactie Toelevering Online:

Beste Jacob, je hebt bij ons aangegeven dat het kozijn niet schadevrij geleverd is. Vanuit ons is dit direct opgepakt en zijn onze servicepartners ingelicht. Binnen een week waren de... Beste Jacob, je hebt bij ons aangegeven dat het kozijn niet schadevrij geleverd is. Vanuit ons is dit direct opgepakt en zijn onze servicepartners ingelicht. Binnen een week waren de onderhoudsdienst en schilder ingeschakeld en stonden de afspraken gepland om de schade ongedaan te maken. Dat de afspraken verplaatst moesten worden door regen is overmacht. We begrijpen dat het vervelend is dat de kozijnen niet in perfecte staat geleverd zijn, maar we hebben snel gehandeld en oplossingen aangedragen.