Ten dam

Super!!!! Na het bestellen van de kozijnen werden wij de volgende dag gebeld om de offerte door tenemen of alles klopte. Ook krijgen wij een mooie duidelijke bouwtekening erbij. Binnen vier weken... Super!!!! Na het bestellen van de kozijnen werden wij de volgende dag gebeld om de offerte door tenemen of alles klopte. Ook krijgen wij een mooie duidelijke bouwtekening erbij. Binnen vier weken hadden wij de kozijnen in huis.

Hi Gijs!
Bedankt voor je review :-)

Jan-Paul Kimmel

Erg goed! Goede, helder bestellingsproces. Erg goede kwaliteit materialen, en precies op afgesproken tijd geleverd, in deze tijd van elders leveringsonzekerheid.

Hi Jan-Paul,
Bedankt voor je mooie review! :-) Een fijne dag gewenst!

Angelique

Zeer teleurgesteld 5 zwarte kozijnen gekocht voor ruim 22000 en werkelijk niet 1 is onbeschadigd aangekomen. Kozijnen zitten vol met krassen en beschadigingen die altijd zichtbaar zullen blijven... Zeer teleurgesteld 5 zwarte kozijnen gekocht voor ruim 22000 en werkelijk niet 1 is onbeschadigd aangekomen. Kozijnen zitten vol met krassen en beschadigingen die altijd zichtbaar zullen blijven (kozijnen worden zo goed als zonder bescherming geleverd op 1 dunne folie na die slecht een klein stukje bedekt van het kozijn verder is alles onbeschermd ) 1 van de kozijnen komt zelfs de isolatie doorheen daar is echt een stuk uit. Minimaal 2 ruiten zijn gebarsten zowel binnen als buitenkant. ( Dit kan gebeuren en chauffeur heeft dit vlak voor bezorging gemeld dat was erg netjes) De service desk beloofd dat het goed komt maar 2,5 dag later helaas nog geen reactie hoe we dit gaan oplossen en wacht ik nog steeds op een telefoontje. De kozijnen zijn zo beschadigd dat ik deze niet in mijn nieuwe woning kan laten plaatsen. Enige oplossing zou zijn alles vervangen.

Hi Angelique,
Hi Angelique,
Vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad met Toelevering Online. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kozijnen met schade bij jou worden afgeleverd! We hebben hier sinds 6 juli contact over met jou en we hebben inmiddels diverse opties besproken. Zo komt er een monteur bij jou op locatie, zijn er nieuwe ruiten besteld en waar nodig zullen ook nieuwe kozijnen worden geleverd. Wij nemen hiervoor de verantwoordelijkheid en kosten voor onze rekening.
We houden contact met elkaar. Mocht je ondertussen nog vragen hebben of andere punten tegenkomen, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

J&D Bouw en Timmerbedrijf

Altijd goed en optijd. Alleen is het jammer dat je perse met een aanhanger moet komen ook al is het kozijn klein en sta je weer een pallet weg te gooien dit vindt ik zonde voor een klein kozijn... Altijd goed en optijd. Alleen is het jammer dat je perse met een aanhanger moet komen ook al is het kozijn klein en sta je weer een pallet weg te gooien dit vindt ik zonde voor een klein kozijn waarvan je de pallet beter op de fabriek achter kan laten dit scheelt weer hout wat op dit moment super duur is natuurlijk .

Hi J&D,
Hi J&D,
Bedankt voor je review! Een begrijpelijke reactie in de huidige tijd van schaarste! Dit punt neem ik intern mee. Fijn om te zien dat de bestelling naar tevredenheid is verlopen! :-) Alvast een fijn weekend gewenst!
^Merlijn van Toelevering Online

Busser stucadoors onderhoud en afbouw bedrijf

Fijne service

Goedemorgen Ivo!
Bedankt voor je review! :-)

Hendriksen HTI

Inmiddels heb ik voor meerdere klussen kozijnen besteld. Tot op heden is dat zonder problemen gegaan, altijd op tijd geleverd en zoals verwacht.

Hi Pieter,
Bedankt voor je review! :-)

Klussersbedrijf Harold

Vriendelijke medewerkers die top service bieden :)

Merjem Citgez

Je kan makkelijk en snel kozijnen bestellen

Jansen Timmer- en ondehoudsbedrijf

Duidelijk bedtel systeem, wanneer we er niet uitkomen, hoeven we maar te bellen en helpen ze ons. Goede kwaliteit kozijnen, snel geleverd.

Hi Fret,
Bedankt voor je review! Dit vinden we heel fijn om te lezen. :-)
Fijne dag!

A. Groothuis

Goed product geleverd

Hi A.,
Bedankt voor de feedback! :-) Fijn dat je het snel hebt kunnen oplossen met onze klantenservice!