Doeven

SterSterSterHalve sterLege ster

Handig bestellen en prima geleverd.

Jpm van Dam

Overzichtelijke site, keurig geleverd.

Sol Bouwbedrijf

levering ging niet helemaal goed

Timmerbedrijf Ted Kaandorp

Mooie kozijnen. Snelle levering.

WPvdH

SterSterSterSterLege ster

Top geleverd kozijn, mooi en netjes.

R.guldemond onderhoud

SterSterSterSterLege ster

Heb al zoveel kozijnen gehad van toelevering online dat ik eigenlijk steeds weer verbaasd ben van de goede en mooie kwaliteit

Klus en Bouwservice Jan Brinks

Top bedrijf

Rinus

SterSterSterSterLege ster

Super goed geregeld . Blij mee .

Rein de Feijter

Prachtig product en perfect op tijd geleverd.

renopel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Respectloos

Antwoord Toelevering Online

We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben altijd geprobeerd je zo goed mogelijk te helpen en eventuele problemen netjes op te lossen. Omdat we waarde hechten aan een prettige en respectvolle samenwerking, hebben we destijds aangegeven dat het beter is om afzonderlijke wegen te bewandelen. Soms pas je nu eenmaal niet goed bij elkaar. Desondanks wensen je het beste en we hopen dat je een leverancier vindt die beter aansluit bij jouw wensen. Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

K.E.N

SterSterSterSterLege ster

Acceptabele levertijd, levering was goed op stevige bok. Alleen indicatie van gewicht zou fijn zijn. Betaling vooruit van totale bedrag levert stress op.

Antwoord Toelevering Online

Bedankt voor je review en feedback! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. We begrijpen dat een indicatie van het gewicht en de betalingsvoorwaarden belangrijk voor je zijn. We nemen je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

M van Beckhoven

Service zoals je mag verwachten

Antwoord Toelevering Online

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldeed. We helpen je bij een volgend project graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Dirk wijkniet

Super product voor een nette prijs

Antwoord Toelevering Online

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent over de door ons geleverde kozijnen. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Timmer-Aannemingsbedrijf Alex de Hoop

Top

Antwoord Toelevering Online

Kort maar krachtig – dankjewel! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Spruit Huis&Tuin

Uitstekend en ook de klantenservice

Antwoord Toelevering Online

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de door ons geleverde producten en onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Toelevering Online

Geantwoord op

Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 november 2019

Toelevering Online

Bij Toelevering Online stel zelf eenvoudig je maatwerk kozijnen samen. Wij leveren maatwerk houten, kunststof en aluminium kozijnen al vanaf 5 werkdagen op elke gewenste locatie!

Nicolaus Ottostraat 11-07

7442 DV Nijverdal

Doeven

SterSterSterHalve sterLege ster

Handig bestellen en prima geleverd.

Jpm van Dam

Overzichtelijke site, keurig geleverd.

Sol Bouwbedrijf

levering ging niet helemaal goed

Timmerbedrijf Ted Kaandorp

Mooie kozijnen. Snelle levering.

WPvdH

SterSterSterSterLege ster

Top geleverd kozijn, mooi en netjes.

R.guldemond onderhoud

Klus en Bouwservice Jan Brinks

Top bedrijf

Rinus

SterSterSterSterLege ster

Super goed geregeld . Blij mee .

Rein de Feijter

Prachtig product en perfect op tijd geleverd.

renopel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster