Doeven
Handig bestellen en prima geleverd.
Overzichtelijke site, keurig geleverd.
levering ging niet helemaal goed
Mooie kozijnen. Snelle levering.
Top geleverd kozijn, mooi en netjes.
Heb al zoveel kozijnen gehad van toelevering online dat ik eigenlijk steeds weer verbaasd ben van de goede en mooie kwaliteit
Top bedrijf
Super goed geregeld . Blij mee .
Prachtig product en perfect op tijd geleverd.
Respectloos
Acceptabele levertijd, levering was goed op stevige bok. Alleen indicatie van gewicht zou fijn zijn. Betaling vooruit van totale bedrag levert stress op.
Service zoals je mag verwachten
Super product voor een nette prijs
Top
Uitstekend en ook de klantenservice
Toelevering Online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toelevering Online heeft de volgende resultaten bereikt:
Toelevering Online
Nicolaus Ottostraat 11-07
7442 DV Nijverdal
Handig bestellen en prima geleverd.
Overzichtelijke site, keurig geleverd.
levering ging niet helemaal goed
Mooie kozijnen. Snelle levering.
Top geleverd kozijn, mooi en netjes.
Top bedrijf
Super goed geregeld . Blij mee .
Prachtig product en perfect op tijd geleverd.
Respectloos
Service zoals je mag verwachten