5.6 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox91% beveelt Toiletmaat aan!

bordewijk

Kim

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Vreselijk slecht! Een toiletcabine gereserveerd die volgens die site nog beschikbaar was, direct betaald en een uur later werd ik gebeld dat het niet meer ging lukken volgens de planning. Terugbetaling zou twee dagen duren. Nu een week later nog niets ontvangen, gebeld en diegene die erover gaat is ziek en de conclusie is dat ik moet wachten tot deze persoon weer beter is.

Toiletcabine

Vincent Patty

waardeloos

dixie

Arts

SterSterSterLege sterLege ster

Uitleg over de aankoop was goed, maar afspraak over de aflevering is niet nagekomen, chauffeur heeft niet gebeld voor de levering om het tijdstip door te geven, is niet gestopt om te vragen waar toilet geplaatst kon worden en zonder overleg geplaatst en vertrokken.

Gierveld

SterSterLege sterLege sterLege ster

Matig

Daniel

Komen afspraken na en snelle levering mogelijk!

Berendsen totaalbouw

Slecht

Afgezegd

Arthur van den Berg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos. Kwamen niet opdagen. Wel geïncasseerd en vervolgens niet bereikbaar.

Pieter

Enorm slecht,

Van Ketel Industriële Automatisering BV

Goed geholpen.

Boeren AC

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De wc stinkt ongelooflijk na het plaatsen al.. toen was er nog geen bouwvakker in de buurt geweest..

Gehuurd

Frans Souilljee

Heel makkelijk en snel geregeld geen problemen

Lisa

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas hebben wij geen fijne ervaring gehad met Toiletmaat. Wij hebben contact met hen gehad zowel telefonische als via de mail over de tijden en data dat deze geplaatst moet worden. Helaas zijn zij zelfs na het tijdslot gekomen en waren de vakmannen die het toilet kwamen plaatsen niet netjes en spraken geen woord Nederlands. ook vind ik de communicatie tussen de Servicedesk en de vakmannen slecht.

Renovatietoilet

particulier

E.A. Janse

Geweldig

Toilet gehuurd

Toiletmaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Toiletmaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 5.6/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2018

Toiletmaat

Toiletmaat.nl is de goedkoopste mobiele toiletverhuurder. Bestel goedkoop en snel alle soorten toiletten. mobiel toilet standaard, mobiel toilet doorspoeling.

Puntweg 18J

Gierveld

SterSterLege sterLege sterLege ster

Matig

Daniel

Komen afspraken na en snelle levering mogelijk!

Berendsen totaalbouw

Slecht