Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?
9.6/10

Kinderbedje besteld, deze werd thuis geleverd

Ivet

Very nice service. Friendly and caring

Snelle levering en het product zag er goed uit. Ik zou hier zeker weer iets bestellen

Aankoopbevestiging zodra je met iDeal hebt betaald

Mooi product

Reactie Tom & Lilly:

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je feedback en we zijn de bestelling even nagelopen. Je hebt de bestelling op 24.9 geplaatst en deze is gelijk automatisch per e-mail bevestigd. Op 25.9 heeft de verzending plaatsgevonden welke ook per e-mail werd aangekondigd en op 26.9 is het pakket door PostNL bij je afgeleverd. Op de dag van aflevering sturen zij ook altijd een track & trace code. Wij denken dat alles goed is gegaan en weten niet zo goed wat we kunnen verbeteren.
Is het mogelijk dat het ingegeven e-mail adres niet klopte of dat onze correspondentie bij jou in de spambox terecht is gekomen?
Met vriendelijke groet, Team Tom & Lilly

Zeer positief. Fijn contact en spullen werden snel geleverd!

Geen idee, ben erg tevreden

Vriendelijk en snel!

JA

Goede persoonlijke service.

Niks

Top!
Duidelijke en tijdige mail over de levering en de spullen werden netjes afgeleverd. Daarbij ook heel erg tevreden met hetgeen we hebben gekocht!

Mireille

Mooie producten en uitstekende snelle service