M van beest

Perfect en de nalevering goed geregeld

Goed overzichttelijk website
En zeker niet duur

Martin Goes

Top bedrijf, ik had met spoed iets nodig omdat ik op vakantie ging.
Firma Postnl was mijn pakket kwijt, dus zij stuurden direct een nieuwe pakket af.
net op tijd werden twee pakketten...
Top bedrijf, ik had met spoed iets nodig omdat ik op vakantie ging.
net op tijd werden twee pakketten afgeleverd.

De Service gewoon TOP

Michel lenting

Goed en goedkoop

Duidelijkheid

M. Bijveld

Prima overzicht en snelle levering tegen goede prijzen.

Het zou fijn zijn als er meer specs bij sommige onderdelen zou staan: afmetingen, maten, etc.

Laurens bakker

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen.
Ook heb ik nog steeds niet een track&trace code gekregen

Janssens LOuis

Het bedrijf is kordaat bij het leveren van onderdelen. Het leveren van deze onderdelen gebeurd heel spontaan waardoor je niet kan volgen wanneer je product geleverd wordt.

Niet echt veel sterke punten. De technische uitleg van de onderdelen laat te wensen over alsook de opgevraagde info. Ik had gevraagd wat de schakellengte was van een ketting en heb daarop geen... Niet echt veel sterke punten. De technische uitleg van de onderdelen laat te wensen over alsook de opgevraagde info. Ik had gevraagd wat de schakellengte was van een ketting en heb daarop geen antwoord gekregen.

Meer technische uitleg over de onderdelen alsook het melden van onderdelen bij sets bestellingen. Als er een set besteld kan worden moet op de site ook staan welke er allemaal bij horen.

Hans Vlake

Altijd goed. Redelijk snelle levering, goedkoper dan concurrenten. Heel compleet assortiment.

Snelle levering, groot assortiment, goedkoper dan concurrenten

Communicatie jegens klant kant soms beter. Bij mijn nieuwe bestelling waren bepaalde onderdelen niet op voorraad. Daarover 1 keer gebeld, pas na 3 keer terugbellen kreeg ik ze te pakken en dit te... Communicatie jegens klant kant soms beter. Bij mijn nieuwe bestelling waren bepaalde onderdelen niet op voorraad. Daarover 1 keer gebeld, pas na 3 keer terugbellen kreeg ik ze te pakken en dit te horen. Misschien goed idee om mail over te sturen in het vervolg.

Ralph Stoop

Geen klachten ze leveren wat ze zeggen en snel.

Snelle levering n goede kwaliteit

Niets

Marco

Prima site, jammer dat de producten laat verzonden worden, is niet echt van deze tijd