Wouter

Snel

Bram Adena

Goed prima ontvangen alleen luchtfilter rubber voor frame niet geleverd

?

?

Lucas Heerings

Website goed, leveringstijd wat onduidelijk

Goede uitleg en alles voor de A35 bij elkaar

Levertijd en reactietijd op mail. Mogelijk voorraad beheer op de website toevoegen? Klant heeft geen idee of hij voorraad artikelen besteld of niet voorraad artikelen

Peter Boon

Vertraagde levering door een onderdeel dat toch niet snel leverbaar was. Uiteindelijk op een vriendelijke manier opgelost.

goed verpakt

een artikel dat voorradig is op de website is niet altijd in de zaak ook voorradig. Als dit voor vertraging zorgt dit graag doorgeven aan de klant. Dan weet die waar het wachten op is.

Matthias Huizinga

Geen last gehad op en vrijdag besteld aardig grote bestelling was woensdag half binnen miste alleen de cilinders hebben mij daar over terug gemaild om dat aan te geven dat die later komen omdat ze... Geen last gehad op en vrijdag besteld aardig grote bestelling was woensdag half binnen miste alleen de cilinders hebben mij daar over terug gemaild om dat aan te geven dat die later komen omdat ze die nog niet binnen hebben gekregen

Vriendelijk reageren binnen en dag

Als er iets niet in stock is het aan te geven op de website dan had ik me geld bijvoorbeeld gespaard en gewacht tot het er wel was en dan gekocht nu zit je te wachten en ben je 210 euro verder voor... Als er iets niet in stock is het aan te geven op de website dan had ik me geld bijvoorbeeld gespaard en gewacht tot het er wel was en dan gekocht nu zit je te wachten en ben je 210 euro verder voor 2 cilinders

Anna Jacqueline Stuivenberg

Prima bedrijf

service, snelle levering, feedback

Nigel bouma

Goeie parts maar alleen veelste lange levering

Niet veel

Betere levering

Tom

Bij mijn laatste bestelling minder goed, ik heb meer dan een week moeten wachten en 1 product was in de verkeerde kleur geleverd

Bijna alle onderdelen zijn te bestellen voor mijn tomos

Stuur een email als de bestelling langer gaat duren

Tuur Verstijnen

Groot assortiment