Robin Klerks

Waardeloos

Duidelijke website

Orders compleet versturen, reageren op mails

Hoi Robin,
Bedankt voor deze feedback. Dit helpt enorm met het verbeteren van onze service.
We vinden het zeer jammer om te horen dat je deze aankoop zo hebt ervaren.
De niet geleverde...
Hoi Robin,
We vinden het zeer jammer om te horen dat je deze aankoop zo hebt ervaren.
De niet geleverde tapeindjes hebben wij inmiddels aan je gecrediteerd.

Erwin van der Flier

Vele onderdelen zijn te bestellen maar de snelheid van leveren verschilt veel. Ik krijg geen status update van een bestelling alleen als een bestelling is verzonden. Ik mis het stuk daartussen.... Vele onderdelen zijn te bestellen maar de snelheid van leveren verschilt veel. Ik krijg geen status update van een bestelling alleen als een bestelling is verzonden. Ik mis het stuk daartussen. Verder prima. alles wat je besteld wordt ook geleverd.

Veel keuze uit onderdelen

Reageren op email. Verschillende malen een email gestuurd maar krijg eigenlijk nooit een reactie. Geef aan of onderdelen voorradig zijn of niet.

Hoi Erwin,

Sem Weernink

overzichtelijk

misschien snellere levering

Hoi Sem,
Bedankt voor deze positieve reactie en bedankt voor je geduld in deze bizarre tijden!
Hoi Sem,
Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Zowel bij ons als bij de bezorgdiensten.
Graag tot een volgende keer.

ramon van vulpen

Prima!

Bestel een rode benzine slang, en ipv dat jullie bellen dat die niet op voorraad is stoppen jullie er een zwarte bij. Beetje jammer!

Hoi Ramon,
Graag tot een volgende keer

Willem Bruins

Al jaren klant,kan niet beter ben er blij mee

Altijd wat je besteld is aanwezig

Nvt

Hoi Willem,
Dank je wel voor deze positieve reactie. Bedankt voor je geduld in deze bizarre tijden!

cj provoost

Goed bedrijf

Goede kwaliteit

Snelleren verzending

Marco Mues

Ik heb zeker weten een goed ervaring met de app zeer overzichtelijk en veel producten

De handige dingen die je er makkelijk bij kan bestellen

Afwisselend met de lever tijd de eerst paar keer dat ik er bestelde was het binnen 2/3 dagen in huis en nu 7 dagen of langer en soms uitgebreider product omschrijving bijvoorbeeld de hoogte van het... Afwisselend met de lever tijd de eerst paar keer dat ik er bestelde was het binnen 2/3 dagen in huis en nu 7 dagen of langer en soms uitgebreider product omschrijving bijvoorbeeld de hoogte van het product of diameters

Matthijs Mutsaers

Brede assortiment

Het rekje wat ik besteld had paste niet precies op mijn tomos, na wat tweaks is het toch gelukt maar had graag gehad dat hij gelijk perfect paste

Robin

Duidelijke site met goede omschrijving van de items

Duidelijke omgeving

Nvt