Esther

Super ervaring. Mooi product en goede klantenservice

Bedankt Esther !
Is de maat goed ?
Veel plezier van het luikje :-)

C. Aendekerk

Goed te bereiken per @mail alsook telefonisch.
Order; hondenluik in 2022 geplaatst, netjes en conform afspraak afgehandeld.
Medewerkers werken nauwkeurig.
Hondenluik voldoet aan...
Goed te bereiken per @mail alsook telefonisch.
Order; hondenluik in 2022 geplaatst, netjes en conform afspraak afgehandeld.
Medewerkers werken nauwkeurig.
Hondenluik voldoet aan wensen.
Sinds kort ( 2023 4) loslaten van magneetjes.
Magneetjes, en werkmateriaal per post, zonder kosten opgestuurd.
Al met al heel tevreden over het product en de afhandeling hiervan!

Bedankt Carlie !
Bedankt Carlie !
Inderdaad, de magneetjes kwamen vroeger al eens los uit de flap. Intussen hebben we dat opgelost en ook een nette oplossing gevonden voor klanten van de betrokken luiken. Da's wel het fijne aan onze job: alles kan altijd beter ... we zullen nooit klaar zijn :-)
Erg veel dank voor het begrip en de positieve feedback !

Karoline De Herdt

Super

Bedankt Karoline,

Pieter Meuwissen

Goed; duidelijke produktinfo, snelle levering, en handig om te plaatsen

Bedankt Pieter,
Veel plezier van het luik !

Tiebergyn Geert

In orde

Kort & krachtig :-)
Bedankt !

Viola Woltjer

Vriendelijk, klantgericht, zorgvuldig, zeer goede garantie

Bedankt Viola !
Met veel plezier ....

Thiemann

Heel mooi en degelijk Luik, sluit ook goed aan, waardoor er geen wind door komt.

Bedankt Marjo !
We doen inderdaad ons best om het "dicht" te krijgen :-)
Veel plezier van het luikje,

Rob Geraedts

Goed idee, maar matige bouwkwaliteit. Onvoldoende doordacht. Te duur voor het geleverde product. De zijkanten sluiten niet goed aan zeker 1 mm hoogte verschil. Als je zelf wilt verven, is de... Goed idee, maar matige bouwkwaliteit. Onvoldoende doordacht. Te duur voor het geleverde product. De zijkanten sluiten niet goed aan zeker 1 mm hoogte verschil. Als je zelf wilt verven, is de compriband aan de buitenzijde een probleem. Deze moet er vanaf en je moet een nieuwe kopen. De band is sowieso niet geschikt voor een waterdichte aansluiting. Met iets meer moeite en aandacht hadden jullie een goed product kunnen leveren.

Hi Rob,
Jouw review verbaast me ! Stuur je me enkele foto's toe want dat wil ik zelf toch even bekijken
_____________
Hi Rob,
Jammer dat je ons niet contacteer. Dan een korte reactie...
_____________
Hi Rob,
Jammer dat je ons niet contacteer. Dan een korte reactie bij deze:
- om de kiertjes weg te werken zijn bovenaan de flap inregelschroefjes. Maar toch beter even afwachten, het rubber moet de kans krijgen om soepel te worden.
- de compriband liefst niet verwijderen: het hout eronder is beschermd door de band en hoeft niet geschilderd te worden.
- een compriband is tegen tocht. Als je het luik buiten gebruikt moet je het bijkomend kitten.
Contacteer me gerust als je vragen hebt !
Ivan@tomsgates.com

Van De Wiele Anneke

Heel goed!

Bedankt Anneke !
Succes met de installatie ...

DAISY

We hebben ondertussen al 2 hondenluiken van Tomsgates en zijn er erg tevreden over. Stevig materiaal en goede service.

Bedankt Daisy !
Da's het mooiste compliment: iemand die zo tevreden is dat er een tweede gekocht wordt :-)