Super service ! Luiken in hout en rubber zijn niet alleen zeer ecologisch t.o.v. oude plastic luiken maar ook zeer sterk, duurzaam, geluidsarm, winddicht , super isolerend en vooral zeer mooi van...Super service ! Luiken in hout en rubber zijn niet alleen zeer ecologisch t.o.v. oude plastic luiken maar ook zeer sterk, duurzaam, geluidsarm, winddicht , super isolerend en vooral zeer mooi van kleur en design! 😻😻😻Wij en onze poes Malou zijn fan. Nu nog vrienden en familie overtuigen. Bedankt
Cerulus Sandy
Fantastische producten en na-service!!
Huygen
Vriendelijk, snelle vlotte service
Bear Wood
Snelle service, mooi en goed afgewerkt hondenluik! zeer tevreden!
DeBuck - de Clercq Nadia
Zeer degelijk hondenluik - perfecte service, plaatsing en afwerking.
Nancy van Dessel
Vaklui die weten met wat ze bezig zijn. Altijd op de afgesproken tijd aanwezig. Zeer goede kwaliteit 👍
Dimitri
Luik 1 laten installeren, werd na een jaar kapot gemaakt door een puppy. 2e luik tegen scherpe prijs kunnen krijgen. Telkens snel en duidelijk geholpen.
Schoonejans Nathalie
Zeer goede ervaring. Direct antwoord gekregen op mijn vragen, direct een prijsofferte. De plaatsing ook zeer goed gedaan. Vriendelijke werknemers en na het plaatsen alles proper opgeruimd
Vancompernolle stephane
Heel goed alleen de post was heel slecht ivm opsturen pakje