frans schoormans
product gevonden
Top service
snelle levering, goede kwaliteit
Nvt
Goede toner voor een zeer goede prijs.
Excellent experience
Fantastisch!
Super behulpzaam zelf snacht om 01.30 uur
Toners xl gekocht voor canon printer
Ik bestelde een Brother TN-2420 XL alternatieve toner maar kreeg een BR-2420. Past er perfect in maar de printer wil hem niet erkennen.
Had mij een 4 in 1 set toners voor Xerox Workcentre gekocht. 2de toner had een defecte chip, de laatste was voor een OKI laserprinter. Heb dus maar de helft van de toners kunnen gebruiken . Goedkoop blijkt weeral duurkoop.
eigen merk toner gekocht. het is goedkoop, maar het is niks. binnen de kortste keren kun je hem vervangen voor een andere. rotzooi.
Voor het eerst hier besteld. Word geadverteerd “voor 15.00 besteld, morgen in huis” Nu 3 dagen verder nog niets ontvangen, geen pakket of een mail. Volgens track&trace komt pakket uit Australië. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren, in ieder geval niet “morgen in huis” Geen goede indruk tot nu toe.
Geen contact te krijgen op geen enkele manier dus frustrerend en niet werkend
Toners kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toners kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
product gevonden
Top service
snelle levering, goede kwaliteit
Nvt
Goede toner voor een zeer goede prijs.
Excellent experience
Fantastisch!