8.7 /10

checkbox91% beveelt Tonzon aan!

7.8/10

D.P. van den Bosch

SterSterSterLege sterLege ster

In de paginagrote advertenties wordt voor een vloeroppervlak van 60 m een richtprijs genoemd van euro 2.495,00. Ik heb voor een oppervlakte van 55 m euro 2.997,00 moeten betalen. De advertentie vind daarom misleidend, mede gezien het feit dat de kruipruimte goed toegankelijk is, droog is en er geen obstakels zijn. De monteur kwam 2 keer te laat en ging erg vroeg weer weg. Daardoor duurde het 2,5 dag voor de werkzaamheden klaar waren.

Moet ik afwachten.
Meer duidelijkheid over de prijs.
Thermokussens en bodemfolie

Knaap

In januari is er bij ons Tonzon isolatie geplaatst. De koude trek aan de grond is veel minder geworden. We zijn heel erg tevreden over het bedrijf dat geplaatst heeft, Bjarni uit Deventer.

Vakkundigheid van Bjarni

Toon Hebing

We hadden een goed gesprek met de vertegenwoordiger, die zelf het installatiewerk had gedaan. Door het gegeven vertrouwen hebben we direct opdracht gegeven.

Duidelijke uitleg van het systeem, prima installatiewerk. Prettige installateurs.
driekamer thermokussens

Thomas Stoop

Bodemfolie en Vloerisolatie zijn bij mij vakkundig en netjes aangebracht door Harry de Geus van HDG HEERHUGOWAARD

Keurig & Betrouwbaar Persoon
bodemfolie & vloerisolatie

Peter Talsma

Positief. Duidelijke offerte en daarna keurig aangebracht.

Goede en duidelijke communicatie en nette afhandeling van het werk

Kool

Positief

Word keurig uitgevoerd
Communicatie via kanalen

Theo Ris

Doet wat ze beloven

Was na twee dagen al merkbaar dat het niet meer zo afkoelde in huis.
Geen,montagebedrijf Jopie is meer dan oké.
Tonzon kruipruimte isolatie.

Bedijn

Goed duidelijke afspraak kunnen maken.

Medewerker was netjes en heeft schoon werk afgeleverd. De vloer voelt heerlijk aan door de isolatie scheelt het in de stookkosten de vloer is warmer.
Ik kan geen min punten bedenken. Bij mij is 40m2 meter aan isolatie aan gebracht onder de vloer.
Tonzon vloer isolatie

Henk Minderman

Prima service, aardige mensen. Ze hebben goed werk geleverd. Het resultaat gaan we de komende jaren vast wel zien.

Geen op- of aanmerkingen.
De nauwkeurigheid en de voorspelbaarheid. Vakmanschap en nuttige tips.

W.M.N. Eggenkamp

SterSterSterLege sterLege ster

Allemaal prima behalve het niet of veel te traag uitbetalen van de €200,--, die in het vooruitzicht werd gesteld in de speciale actie om in de laatste maanden van 2024 tot isolatie over te gaan

Alles tip-top, behalve uitbetaling
uitbetaling van beloofde extra bedrag aanzienlijk versnellen

w. oudshoorn

positief

goede materialen
controle op resultaat, voor en na de isolatie

Fred Kemmeren

Paul Woudstra

Punctueel netjes en goed advies!
Vloerisolatie 3kamer

adviesbureau van basten

uitstekend.

deskundigheid, vriendelijke benadering en stipte uitvoering.
meer van dergelijk dealers zoeken.

Goede voorlichting

We gaan er vanuit dat montage goed uitgevoerd is, we kunnen het zelf slecht controleren, kunnen niet onder de vloer komen.
Vloerisolatie

Tonzon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tonzon heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2017

Tonzon

TONZON is jouw betrouwbare partner in isolatie. Zij zijn sinds 1980 de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal gebaseerd op een unieke sterke folie. De benodigde lucht wordt op de plaats van bestemming opgesloten in de Thermoskussens. TONZON heeft als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. Deze isolatietechniek biedt een hoge isolatiewaarde met weinig ruimteverlies en is het meest duurzaam. TONZON is in Nederland met de Thermoskussens vooral bekend als de pionier op het gebied van vloerisolatie. Maar intussen worden ook voorzetwanden, daken, radiatoren en zelfs ligbaden geïsoleerd als een thermosfles. Het isolatiemateriaal is ideaal voor renovatie, afbouw en prefab bouw in koude én warme klimaatzones.

Ir. Schiffstraat 220

7547 RD Enschede

7.8/10

D.P. van den Bosch

Moet ik afwachten.
Meer duidelijkheid over de prijs.
Thermokussens en bodemfolie

Thomas Stoop

Keurig & Betrouwbaar Persoon
bodemfolie & vloerisolatie

Peter Talsma

Positief. Duidelijke offerte en daarna keurig aangebracht.

Goede en duidelijke communicatie en nette afhandeling van het werk

Kool

Positief

Word keurig uitgevoerd
Communicatie via kanalen

Theo Ris

Doet wat ze beloven

Was na twee dagen al merkbaar dat het niet meer zo afkoelde in huis.
Geen,montagebedrijf Jopie is meer dan oké.
Tonzon kruipruimte isolatie.

Bedijn

Goed duidelijke afspraak kunnen maken.

Tonzon vloer isolatie

Henk Minderman

Geen op- of aanmerkingen.
De nauwkeurigheid en de voorspelbaarheid. Vakmanschap en nuttige tips.

W.M.N. Eggenkamp

goede materialen
controle op resultaat, voor en na de isolatie

Fred Kemmeren

Paul Woudstra

Punctueel netjes en goed advies!
Vloerisolatie 3kamer

adviesbureau van basten

uitstekend.

deskundigheid, vriendelijke benadering en stipte uitvoering.
meer van dergelijk dealers zoeken.

Goede voorlichting

Tonzon heeft de volgende resultaten bereikt: