Tonzon

7.8/10

Jenny

Blote voeten in de winter

Snel en professioneel aangelegd. Maakt gelijk voelbaar verschil. De keukenvloer was s'winters altijd heel koud, maar nu kan je met alleen sokken lopen ipv dikke pantoffels :~)

Beter woonklimaat

Woonklimaat neemt sterk toe, ook hier aan de Corfulaan in Oldenzaal,

Beter woonklimaat

Woonklimaat neemt sterk toe., ook hier aan de Corfulaan in Oldenzaal,

Woonklimaat neemt sterk toe

Woonklimaat neemt sterk toe

Hulsbos

Hans Hulsbos

Ik ben het helemaal eens met wat de firma T. daar zelf over zegt! De afgelopen winter hebben wij met grote tevredenheid de aanwezigheid van TONZON onder onze vloer ervaren. Wanneer het over... Ik ben het helemaal eens met wat de firma T. daar zelf over zegt! De afgelopen winter hebben wij met grote tevredenheid de aanwezigheid van TONZON onder onze vloer ervaren. Wanneer het over vloerisolatie gaat dan zal ik zeker Tonzon door dik en dun adviseren. Met vriendelijke groeten, J.C. Hulsbos

Hulsbos

Van: Hans Hulsbos [mailto:j.c.hulsbos@hetnet.nl] maandag 8 mei 2017 12:00 Geachte mevrouw Sayin, De aanbrengpremie á €100,—heb ik ontvangen. Leuk! en mijn dank. De afgelopen winter... Van: Hans Hulsbos [mailto:j.c.hulsbos@hetnet.nl] maandag 8 mei 2017 12:00 Geachte mevrouw Sayin, De aanbrengpremie á €100,—heb ik ontvangen. Leuk! en mijn dank. De afgelopen winter hebben wij met grote tevredenheid de aanwezigheid van TONZON onder onze vloer ervaren. Wanneer het over vloerisolatie gaat dan zal ik zeker Tonzon door dik en dun adviseren. Met vriendelijke groeten, J.C. Hulsbos

Ik ben het helemaal eens met wat de firma T. daar zelf over zegt!

Karel

Gewoon DOEN

Het werkt echt goed. Had ik het maar eerder aangeschaft. TonZon reageerde snel op mijn verzoek en ik kreeg een adviesburo uit mijn omgeving. Daar werd ik goed en vakkundig door geholpen zonder... Het werkt echt goed. Had ik het maar eerder aangeschaft. TonZon reageerde snel op mijn verzoek en ik kreeg een adviesburo uit mijn omgeving. Daar werd ik goed en vakkundig door geholpen zonder onnodige extra kosten te maken. Alles liep via hem....... Prima geregeld.

Wilma

Lastige klus – direct resultaat

Arne Hekhuis (Arnhem) heeft de vloerisolatie aangebracht. Hiervoor moest eerst een gat gemaakt worden van kelder naar kruipruimte (door beton), daarna moest er een grote hoeveelheid puin van eerdere... Arne Hekhuis (Arnhem) heeft de vloerisolatie aangebracht. Hiervoor moest eerst een gat gemaakt worden van kelder naar kruipruimte (door beton), daarna moest er een grote hoeveelheid puin van eerdere verbouwingen afgevoerd worden, dit alles in puinzakjes de trap op naar buiten naar de container sjouwen. Daarna kon de isolatie aangebracht worden. Hij heeft dit op een zeer professionele wijze gedaan. Altijd positief ingesteld, prettig in omgang en bij het geven van informatie. Direct effect: als de thermostaat \\\'s avonds lager gaat, koelt de kamer minder snel af.

willem

VLOERISOLATIE IN HEILOO

Willem uit Heiloo heeft mij goed geinfomeerd over de tonzon isolatie en heeft mij goed geholpen ! Sterker nog ik wilde in eerste instantie het zelf gaan doen maar gezien mijn kruipruimte (30 cm a 35... Willem uit Heiloo heeft mij goed geinfomeerd over de tonzon isolatie en heeft mij goed geholpen ! Sterker nog ik wilde in eerste instantie het zelf gaan doen maar gezien mijn kruipruimte (30 cm a 35 cm diepte)was dit geen optie. Tonzon -Willem heeft adequaat en professioneel mijn vloer geïsoleerd. Leuk om te vertellen is dat hij dit in 2 etappes gedaan heeft; na de 1e x kon ik precies voelen welk gedeelte vd vloer geïsoleerd was en welk niet ! Het scheelde wel 4 graden !

hieronder staat de vraag : Leeftijd. ? Ik heb geantwoord dat dat niet uitmaakt maar dat kan niet, ik moet een getal invullen .
Verbeterpunt : Laat die vraag eruit , lekker belangrijk.......